Μπούργος: «Όλη η πίεση είναι δική μου»

Μπούργος: «Όλη η πίεση είναι δική μου»

Μπούργος: «Όλη η πίεση είναι δική μου»

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος κατέθεσε την πίστη του για την ανατροπή απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ υποστηρίζοντας ότι ο Άρης θα πρέπει από το πρώτο λεπτό να δείξει πόσο πολύ θέλει να νικήσει το παιχνίδι.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον δεύτερο αγώνα (11/8, 21:00) με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Κλ. Βικελίδης», ο Αργεντίνος τεχνικός είπε αρχικά ότι… «είμαι αισιόδοξος. Δουλέψαμε αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι και για να προκριθούμε είναι απαραίτητο να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε αλλά χάσαμε στον αγώνα στο Τελ Αβίβ. Αυτό είναι πρωταρχικό».

Εκεί αναφέρθηκε και στην ποιότητα της Μακάμπι υποστηρίζοντας ότι πρέπει όλοι να καταλάβουν το επίπεδο του αντιπάλου. «Για να μπορέσουμε να σχηματίσουμε σωστή εικόνα για το επίπεδο της ομάδας που αντιμετωπίζουμε θα πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στους τίτλους που έχει κατακτήσει. Έτσι θα καταλάβουμε με ποιον παίζουμε. Η Μακάμπι έχει κερδίσει 23 φορές το Πρωτάθλημα Ισραήλ, άλλες τόσες το Κύπελλο, έξι φορές το Supercup και παίζει διαρκώς στην Ευρώπη. Αυτή την ομάδα θα πρέπει να αποκλείσουμε και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να φτάσουμε στο κατάλληλο επίπεδο».

Ο Χερμάν Μπούργος αναφέρθηκε στον ρόλο του κόσμου υποστηρίζοντας ότι… «θα είναι ιδανικό για μας να γεμίσει το γήπεδο. Είναι σημαντικό όλοι όσοι είναι γύρω από την ομάδα να τη βοηθήσουν. Εκτιμώ ότι ο ρόλος του κόσμου θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός», είπε και αναφέρθηκε στη νοοτροπία που περιμένει να δει από την ομάδα του. «Αν βγούμε με τη νοοτροπία του νικητή δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε. Πρέπει να βγούμε από το πρώτο λεπτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ο 53χρονος τεχνικός δεν θέλησε να αποκαλύψει τα όσα είπε στους παίκτες του γι’ αυτό το παιχνίδι λέγοντας ότι… «αυτό το ξέρουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και κανείς άλλος», για να συμπληρώσει: «Όλη την πίεση τη νιώθω δική μου και προσπαθώ να την επωμιστώ για να την αφαιρέσω από τους ποδοσφαιριστές μου».

Σε διαδοχικές ερωτήσεις για το αγωνιστικό πλάνο έδωσε την ίδια απάντηση. «Δεν πρόκειται να αποκαλύψω τίποτε για το αυριανό παιχνίδι», είπε και συμπλήρωσε: «Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Όσο πιο πολύ δουλεύουμε τόσο η τύχη είναι με το μέρος μας. Δουλέψαμε σε όλες τις γραμμές».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα