Έρχεται η Μακάμπι στη Θεσσαλονίκη και θα προπονηθεί στην Τούμπα

Έρχεται η Μακάμπι στη Θεσσαλονίκη και θα προπονηθεί στην Τούμπα

bet365

Η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη ενόψει του δεύτερου αγώνα (11/8) με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και αύριο (9/8) θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη Λωρίδα της Γάζας και της δυσκολίας στην πραγματοποίηση των προπονήσεων υπό φυσιολογικές συνθήκες, στη Μακάμπι αποφάσισαν την αλλαγή πλάνου άφιξης στη Θεσσαλονίκη. Η αποστολή επρόκειτο να φτάσει την παραμονή του δεύτερου αγώνα (11/8) στο «Κλ. Βικελίδης», τελικώς όμως αναμένεται σήμερα (8/8) το μεσημέρι. Μάλιστα η «Walla» αναφέρει ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στην προετοιμασία της ομάδας καθώς ήδη υπάρχει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τη χρησιμοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του.

«Μετά τη σημερινή προπόνηση η αποστολή θα μεταβεί στη Νετάνια και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα δεν έχει ανακοινώσει πού θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις αλλά αναμένεται να γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ, ίσως και στο στάδιο της ίδιας ομάδας. Τζακ Αγγελίδης και Βλάνταν Ίβιτς στο παρελθόν εργάστηκαν στον ΠΑΟΚ, οπότε η Μακάμπι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα στην οργάνωση των προπονήσεων», έγραψε για την ακρίβεια, τονίζοντας ότι η απόφαση πρόωρης άφιξης στη Θεσσαλονίκη θα συμβάλλει στην καλύτερη προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον Άρη και στην προσαρμογή των παικτών στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μακάμπι δεν θα προπονηθεί σήμερα (8/8) αλλά ήδη έχει προγραμματιστεί προπόνηση γι’ αύριο στο γήπεδο της Τούμπας.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα