Φαμπιάνο: «Ξέρουμε ποια είναι η ευθύνη μας»

Φαμπιάνο: «Ξέρουμε ποια είναι η ευθύνη μας»

Newsroom
Φαμπιάνο: «Ξέρουμε ποια είναι η ευθύνη μας»

bet365

Ο Φαμπιάνο αναφέρθηκε στα συστατικά που οφείλει να έχει ο Άρης στον πρώτο αγώνα (4/8, 20:00) με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, στάθηκε επίσης στην ευθύνη που νιώθει ότι έχει απέναντι στον σύλλογο, τον κόσμο αλλά και τον εαυτό του.

Ο Φαμπιάνο εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη στη συνέντευξη Τύπου πριν την τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Bloomfield Stadium. «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Η Γκόμελ είχε στα πόδια της 16-17 παιχνίδια, εμείς μπήκαμε με αποφασιστικότητα και το κάναμε εύκολο. Η Μακάμπι είναι μια σκληρή ομάδα. Οπότε, τίποτε δεν είναι εύκολο, ειδικά αυτή την εποχή. Έχουμε την ευκαιρία μας, απέναντι σε μια καλή ομάδα και για να την αξιοποιήσουμε θα πρέπει να έχουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης», είπε.

Ρωτήθηκε για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του και κυρίως των νέων παικτών. «Η αλήθεια είναι ότι φέτος ήρθαν αρκετά παιδιά στην ομάδα και πάντα χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Βέβαια αυτός δεν είναι αρκετός γιατί ήδη βρισκόμαστε σε μια σειρά σημαντικών αγώνων. Στο τελευταίο διάστημα δουλέψαμε αρκετά καλά, εκτιμώ ότι σιγά σιγά προσαρμόζονται οι νέοι παίκτες και θα έλεγα ότι προετοιμαστήκαμε για όλα τα ενδεχόμενα γιατί ήρθαμε με σκοπό να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ρωτήθηκε για το πρώτο παιχνίδι κι αν η Μακάμπι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη καθώς αγωνίζεται στην έδρα της. «Ξέρουμε ότι η Μακάμπι θα έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της, θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την ένταση και τον ενθουσιασμό του από τα πρώτα λεπτά, αλλά γι’ αυτό έχουμε προετοιμαστεί κι εμείς», είπε και ρωτήθηκε αν ο Άρης έχει ένα πλεονέκτημα λόγω της διεξαγωγής του δεύτερου αγώνα στο «Κλ. Βικελίδης».

«Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες γιατί θα κοντραριστούν δύο καλές ομάδες. Θα χρειαστεί να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και ξέρουμε ότι θα παίξει ρόλο τόσο η στρατηγική όσο και η λεπτομέρεια. Νιώθουμε ότι είμαστε έτοιμοι καθώς δουλέψαμε αρκετά με τον προπονητή. Δεν σκεφτόμαστε τον δεύτερο αγώνα αλλά τον πρώτο, γνωρίζοντας ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Ο Φαμπιάνο ρωτήθηκε για την απαίτηση του κόσμου για νίκη. «Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα μπούμε στο παιχνίδι με δύναμη και αποφασιστικότητα καθώς επίσης και ότι θα δώσουμε παραπάνω από το 100%. Γνωρίζουμε τους ευθύνες μας απέναντι στον σύλλογο, στον κόσμο μας και κυρίως απέναντι στους εαυτούς μας γιατί ξέρουμε την ποιότητα που έχουμε μέσα στο γήπεδο την οποία οφείλουμε να τη δείξουμε στο γήπεδο».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα