ΠΑΟΚ: Αγγίζει το sold out, κατάμεστη το βράδυ η Τούμπα

ΠΑΟΚ: Αγγίζει το sold out, κατάμεστη το βράδυ η Τούμπα

ΠΑΟΚ: Αγγίζει το sold out, κατάμεστη το βράδυ η Τούμπα

bet365

Μεγάλες ουρές δημιούργησαν από το πρωί οι φίλοι του ΠΑΟΚ στα εκδοτήρια της Τούμπας προκειμένου να προμηθευτούν ένα εισιτήριο της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Λέφσκι Σόφιας.

Από τις 9 το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη η πώληση των περίπου 10.000 μεμονωμένων εισιτηρίων για την αποψινή (20:30) ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας, τόσο από τα εκδοτήρια της Τούμπας όσο και μέσω του διαδικτύου.

Οι πιο… παραδοσιακοί φίλοι του «Δικεφάλου», που έχουν επιλέξει να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, σχηματίζουν μεγάλες ουρές και σύμφωνα με την ενημέρωση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, τα εισιτήρια για τις θύρες 7-7Α έχουν εξαντληθεί.

Όλα δείχνουν ότι το βράδυ η Τούμπα θα είναι κατάμεστη στο μεγαλύτερο κομμάτι της, καθώς οι Θύρες 4 και 4Α θα παραμείνουν κλειστές, λόγω τιμωρίας, ενώ έχουν διατεθεί περισσότερα από 8.500 εισιτήρια διαρκείας.

Έχουν μείνει λιγότερα από 1.000 διαθέσιμα στις θύρες 5, 6 και λιγότερα από 2.500 στις θύρες 1, 2 και 3 τα οποία πωλούνται διαδικτυακά και μέσω εκδοτηρίων μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Αυτό που επισημαίνεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον κόσμο, που θέλει να βρεθεί σήμερα το βράδυ στο γήπεδο, να προμηθευτεί όσο το δυνατόν νωρίτερα το εισιτήριό του, ιδανικά μέσω internet και να μην περιμένει τελευταία στιγμή από τα εκδοτήρια για την αποφυγή συνωστισμού.

Τέλος, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα για την ομαλή είσοδό τους στις θύρες (ανοίγουν από τις 18.30) του γηπέδου.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα