Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η Τούμπα θα δώσει την πρόκριση»!

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η Τούμπα θα δώσει την πρόκριση»!

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η Τούμπα θα δώσει την πρόκριση»!

bet365

Με την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, ο αριθμός ξεπέρασε τα 8.500 και στον αυριανό αγώνα θα διατεθούν λιγότερα από 10.000, καθώς η «Θύρα 4» θα είναι κλειστή, λόγω τιμωρίας.

Η Τούμπα έχει ζήσει πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές και ετοιμάζεται να ζήσει άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη, έναν αγώνα δίχως αύριο με.. φόντο τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της έδωσε κάποιες απαραίτητες πληροφορίες αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας, τα μεμονωμένα εισιτήρια και τέλος ζήτησε «την συνεχή παθιασμένη υποστήριξη των φιλάθλων μας, αυτή που δίνει φτερά στα πόδια των δικών μας ποδοσφαιριστών και ειδικά όσων παίξουν πρώτη φορά εδώ και κόβει τα φτερά των αντιπάλων μας».

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27.07) η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2022-23, κατά την οποία ίσχυαν οι προσφορές για την ανανέωση των περσινών κατόχων, με τον αριθμό να ξεπερνάει τα 8.500.

Το σύστημα έκλεισε και θα είναι και πάλι στον αέρα το πρωί της Παρασκευής (29.07). Την Πέμπτη (28.07) θα πωλούνται αποκλειστικά και μόνο εισιτήρια για το παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι, τόσο μέσω internet από το paokfc.gr και την Ticketmaster, όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας, από τα οποία θα μπορεί να γίνεται και παραλαβή διαρκείας για όσους έχουν αγοράσει μέσω internet τις προηγούμενες μέρες κι έχουν επιλέξει να παραλάβουν από τα εκδοτήρια.

Ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων για τον αγώνα θα είναι λιγότερα από 10.000, λόγω του ότι η θύρες 4 και θα είναι κλειστές λόγω τιμωρίας. Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 09:00 την Πέμπτη (28.07). Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λέφσκι εδώ.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προμηθευτούν όσο το δυνατόν νωρίτερα το εισιτήριό τους, ιδανικά μέσω ηλεκτρονικής διάθεσης, ώστε να εξασφαλίσουν θέση και να αποφευχθεί ενδεχόμενος συνωστισμός πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:30. Συνιστούμε να βρίσκεστε στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα για την αποφυγή συνωστισμού, έχοντας μαζί σας το εισιτήριό σας αλλά και την ταυτότητά σας ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 4 και θα φιλοξενηθούν στη θύρα 8. Στη θύρα 8 δε θα βγουν επιπλέον εισιτήρια αφού οι θέσεις έχουν καλυφθεί από τα εισιτήρια διαρκείας.

Η Τούμπα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πρόκριση. Για 90, 120 ή όσα λεπτά χρειαστούν, ζητάμε την συνεχή παθιασμένη υποστήριξη των φιλάθλων μας, αυτή που δίνει φτερά στα πόδια των δικών μας ποδοσφαιριστών και ειδικά όσων παίξουν πρώτη φορά εδώ και κόβει τα φτερά των αντιπάλων μας. Χωρίς ακρότητες, ώστε στα επόμενα ματς, να μη μείνει ούτε μια θέση κενή λόγω τιμωρίας!».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα