Άρης και Γκόμελ συζητούν να γίνουν και οι δύο αγώνες στο «Κλ. Βικελίδης»!

Άρης και Γκόμελ συζητούν να γίνουν και οι δύο αγώνες στο «Κλ. Βικελίδης»!

Newsroom
Άρης και Γκόμελ συζητούν να γίνουν και οι δύο αγώνες στο «Κλ. Βικελίδης»!

bet365

Άρης και Γκόμελ συμφώνησαν να γίνουν και οι δύο μεταξύ τους αγώνες στο «Κλ. Βικελίδης» και θα καταθέσουν κοινό αίτημα στην UEFA!

Το σενάριο διεξαγωγής και των δύο αγώνων του Άρη με την Γκόμελ στο «Κλ. Βικελίδης» φαντάζει πλέον πολύ πιθανό μετά τη σχετική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Βάσει της κλήρωσης του Conference League, ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει στις 21 Ιουλίου με τυπικά γηπεδούχο την Γκόμελ και φυσικά δεν μπορεί να γίνει στη Λευκορωσία λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία, στο πλαίσιο συμφωνίας της UEFA με την ομοσπονδία της Λευκορωσίας.

Υπό αυτές τις συνθήκες, Άρης και Γκόμελ ήρθαν σε επαφή και κατέληξαν σε συμφωνία για την αποστολή κοινού αιτήματος στην UEFA για τη διεξαγωγή και των δύο αγώνων στο «Κλ. Βικελίδης» και μάλιστα με την παρουσία φιλάθλων! Το τελευταίο έχει τη σημασία του γιατί βάσει της συμφωνίας της UEFA με τους Λευκορώσους, τα παιχνίδια στα οποία κάθε ομάδα από αυτή τη χώρα θα είναι τυπικά γηπεδούχος θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Συνοψίζοντας, Άρης και Γκόμελ θα καταθέσουν αίτημα για να γίνουν και οι δύο αγώνες (21 και 28 Ιουλίου) στο «Κλ. Βικελίδης» παρουσία φιλάθλων και ο τελευταίος λόγος ανήκει στην UEFA με πολλές πιθανότητες αποδοχής της πρότασης των δύο ομάδων.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα