Πασχαλάκης στο Gazzetta: «Οι αποκρούσεις θα έχουν νόημα αν περάσουμε...» (vid)

Πασχαλάκης στο Gazzetta: «Οι αποκρούσεις θα έχουν νόημα αν περάσουμε...» (vid)
O Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μιλώντας στο Gazzetta, δεν κρύβει την αισιοδοξία του ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας γι’ αυτό κι έφυγε από το «Βελοντρόμ» με ένα χαμόγελο που έδειχνε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει και να γράψει ιστορία. – Αποστολή στη Μασσαλία: Σταύρος Σουντουλίδης

Μπορεί ο Ομάρ Ελ Καντουρί να βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα της Ολιμπίκ Μαρσέιγ, όμως οι αποκρούσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ειδικά η διπλή επέμβαση στο εξ επαφής σουτ του Γκεντουζί και την κεφαλιά του Σαλιμπά, κράτησαν τον ΠΑΟΚ μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Έλληνας γκολκίπερ δεν κρύβει την αισιοδοξία του ενόψει της ρεβάνς και όπως λέει «στην Τούμπα θα περάσει πολύ δύσκολα η Μαρσέιγ».

To Gazzetta βρέθηκε στη Μασσαλία παρέα με τη Novibet και μίλησε με τον διεθνή τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ αμέσως μετά τη λήξη της πρώτης αναμέτρησης.

- Υπάρχει κάποια εξήγηση για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα στο πρώτο παιχνίδι;

«Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ φοβισμένα χωρίς λόγο. Στο δεύτερο ημίχρονο καταλάβαμε ότι μπορούμε πολύ εύκολα να γυρίσουμε την κατάσταση και πως απλά ήθελε πίστη. Το πιστέψαμε όλοι μαζί και μπήκαμε όπως έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο».

- Μετά το πρώτο ημίχρονο πόσες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ;

«Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι πάρα πολύ μεγάλες ειδικά μέσα στην Τούμπα. Νομίζω ότι στην Τούμπα θα περάσει πολύ δύσκολα η Μαρσέιγ».

- Αλήθεια, Αλέξανδρε, ποια ήταν η πιο δύσκολη απόκρουση στον αγώνα;:

«Θεωρώ πως είναι η εξ επαφής προσπάθεια του Γκεντουζί. Όμως, οι αποκρούσεις που έχουν νόημα είναι αυτές που δίνουν νίκες και προκρίσεις. Δεν έδωσε καμία από τις δύο πρόκριση, αλλά, αν περάσουμε στην επόμενη φάση θα είμαι ευχαριστημένος».

- Πόσο κομβική είναι η απουσία του VAR από τη διοργάνωση του Europa Conference League;

«Έχουμε φτάσει στους 8 της διοργάνωσης και θα έπρεπε να υπάρχει VAR σε όλα τα ματς σε αυτό το επίπεδο, όπως και το Goal Line Technology. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν το βάζει η UEFA, αλλά για μένα είναι λάθος».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα