ΠΑΟΚ - Equipe: «Μικρή νίκη η Μαρσέιγ, θα “βράζει” η Θεσσαλονίκη στην ρεβάνς» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
ΠΑΟΚ - Equipe: «Μικρή νίκη η Μαρσέιγ, θα “βράζει” η Θεσσαλονίκη στην ρεβάνς» (pic)

bet365

Οι Γάλλοι φαίνεται ότι προετοιμάζονται ήδη για την «καυτή» ατμόσφαιρα στην Τούμπα στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας πόσο εύθραυστη είναι η κατάσταση με το 2-1 της Μαρσέιγ.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κρατηθεί ζωντανός στην προσπάθεια να φτάσει στον ευρωπαϊκό ημιτελικό στο Conference League, φεύγοντας από την Μασσαλία με το εις βάρος του 2-1. Το γκολ που πέτυχε η ομάδα του Λουτσέσκου επιτρέπει την ελπίδα και τα όνειρα, ειδικά από τη στιγμή που ο επαναληπτικός είναι εντός έδρας και ... αναμένεται να γίνει «καμίνι» η Τούμπα.

Οι Γάλλοι, πάντως, φαίνεται ότι προετοιμάζονται γι' αυτό, με την Equipe να γράφει το πρωί της Παρασκευής: «Διαμάντι, αλλά όχι τελειότητα...Παρά το εκπληκτικό γκολ του Παγιέ και την κυριαρχία, η Μαρσέιγ πήρε μικρή νίκη και τώρα η Θεσσαλονίκη θα ... βράζει στην ρεβάνς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα