Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια επιστρέφει στο «Βελοντρόμ»

Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια επιστρέφει στο «Βελοντρόμ»
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια επιστρέφει στο «Βελοντρόμ» μετά τη δραματική πρόκριση της Πορτογαλίας επί της Πολωνίας στα προημιτελικά του Euro 2016 – Αποστολή στη Μασσαλία: Σταύρος Σουντουλίδης

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια επιστρέφει, σχεδόν από έξι χρόνια, στο «Βελοντρόμ», όπου βρίσκεται ήδη το Gazzetta παρέα με τη Novibet. Το βράδυ της 30ης Ιουνίου του 2016 είχε πανηγυρίσει ως μέλος της εθνικής Πορτογαλίας την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro, το προτελευταίο βήμα της ομάδας του Φερνάντο Σάντος πριν από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Από τη μοναδική επίσκεψη του στο «Βελοντρόμ» έχει ευχάριστες αναμνήσεις, τις οποίες θυμήθηκε κατά τη διάρκεια της αποκλειστικής συνέντευξης του στο Gazzetta.

«Mακάρι τελειώνοντας το πρώτο ματς της Πέμπτης να υπάρχει η ίδια χαρά και πάλι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου. Ακόμη κι αν χρειαστεί, όπως και τότε, να είμαι στον πάγκο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει να κερδίσω εγώ. Μια χαρά θα είναι και χωρίς να έχω αγωνιστεί αν καταφέρουμε και πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι», λέει ο Βιεϊρίνια για τη δραματική πρόκριση της Πορτογαλίας στη διαδικασία των πέναλτι, με συνολικό σκορ 6-4.

Η Γαλλία, γενικώς, «του πάει» του Πορτογάλου αρχηγού του ΠΑΟΚ, αφού κι ως παίκτης της Βόλφσμπουργκ έχει καλά πράγματα να θυμάται, όπως ένα γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λιλ για τη φάση των ομίλων του Europa League.

«Στη Γαλλία κέρδισα έναν από τους πιο σημαντικούς τίτλους στην καριέρα μου. Θυμάμαι ένα παιχνίδι κόντρα στη Λιλ, είχα πετύχει και γκολ, όμως όλα αυτά τα έχω αφήσει πίσω. Ζω το σήμερα και θέλω να είναι τόσο ευχάριστο, όσο και το παρελθόν», σημειώνει ο «κάπτεν» του «Δικεφάλου», που ξέρει ότι το βράδυ της Πέμπτης στο καυτό «Βελοντρόμ» δεν τελειώνει τίποτα σ' ότι αφορά την υπόθεση πρόκριση.

«Είναι το πρώτο ημίχρονο. Ξαναλέω ότι γνωρίζουμε τη μεγάλη ποιότητα της Μαρσέιγ. Δε χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο, όλοι ξέρουν ότι βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, παίζουν στην έδρα τους, που πραγματικά πιστέψτε με, είναι μια καυτή έδρα, σίγουρα θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε παίξει μέχρι τώρα στην Ευρώπη. Αν καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, θα έχουμε τη δυνατότητα στο δεύτερο παιχνίδι να μπούμε πιο ήρεμοι στο γήπεδο και να διεκδικήσουμε την πρόκριση, που θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Τίποτα δεν τελειώνει την Πέμπτη στη Μασσαλία».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα