Equipe: «Έχει ελπίδες για το Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ ο Μίλικ»

Equipe: «Έχει ελπίδες για το Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ ο Μίλικ»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Equipe» ο Αρκάντιους Μίλικ δεν αποκλείεται να κάνει την ανατροπή και να είναι έτοιμος για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ».

O Αρκάντιους Μίλικ αποχώρησε με τραυματισμό στο ισχίο από τη φιλική αναμέτρηση της Πολωνίας με τη Σκωτία και με βάση τα αποτελέσματα των εξετάσεων του αναμένεται να να χάσει τόσο τον τελικό των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στη Σουηδία όσο και το πρώτο παιχνίδι της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League στις 7 Απριλίου.

Σύμφωνα με σημερινό (26/3) ρεπορτάζ της «Equipe» o Mίλικ θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι της εθνικής του και την αναμέτρηση των Μασσαλών κόντρα στη Σεντ Ετιέν (2/4, 22:00) για την 30η αγωνιστική της Ligue 1, όμως υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στο «Βελοντρόμ». Ο Πολωνός φορ είναι ο πρώτος σκόρερ των Γάλλων, καθώς έχει σκοράρει 20 φορές σε 31 ματς στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα