Παιχνίδια στρατηγικής: Στη Γάνδη λένε ότι ξέρουν τι πρέπει να αλλάξουν…

Παιχνίδια στρατηγικής: Στη Γάνδη λένε ότι ξέρουν τι πρέπει να αλλάξουν…

bet365

Το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα αποτελεί «οδηγό πρόκρισης» για τους Βέλγους. Τι ετοιμάζουν ενόψει της ρεβάνς. Γάνδη - Αποστολή: Σταύρος Σουντουλίδης.

Η Γάνδη πήρε το μάθημά της στο χορτάρι της Τούμπας γι’ αυτό κι ενόψει της ρεβάνς στην «Ghelamco Arena», ο Χέιν Βανάιζεμπρουκ χαράσσει την στρατηγική του με γνώμονα το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η βελγική ομάδα θα επιδιώξει να έχει και πάλι την κατοχή της μπάλας για μεγάλα διαστήματα της αναμέτρησης.

«Όπως το κάναμε με επιτυχία στο πρώτο ημίχρονο, όπου ελέγξαμε περισσότερο το παιχνίδι», επαναλαμβάνει ο Αλέσιο Κάστρο-Μόντες, που ξέρει ότι αν ο ΠΑΟΚ πάρει την μπάλα στα πόδια του «μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα και ευκαιρίες», ότι ακριβώς συνέβη στο δεύτερο μέρος του πρώτου αγώνα.

Η κυριαρχία των παικτών του «Δικεφάλου» στο δεύτερο μέρος τρόμαξε τους Βέλγους. «Δεν μας άφησαν να δημιουργήσουμε τίποτα στην επίθεση, έμπαιναν πιο συχνά στην άμυνα μας», λέει ο μέσος της Γάνδης, συμφωνεί μαζί του κι ο Μισέλ Ενγκαντό. «Χάσαμε τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο, Βγήκαν από τα αποδυτήρια με περισσότερη ορμή και δεν μπορούσαμε πλέον να προωθήσουμε την μπάλα μπροστά, οπότε έπρεπε να αμυνθούμε περισσότερο. Πράγματα τα οποία πρέπει να το διορθώσουμε στη ρεβάνς».

Πώς προσεγγίζει η Γάνδη τη ρεβάνς με την ελληνική ομάδα; «Απλώς πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας. Νομίζω ότι μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Στη Θεσσαλονίκη είχαν το πλεονέκτημα να παίζουν μπροστά στους οπαδούς τους, στη ρεβάνς έχουμε εμείς το πλεονέκτημα να ποντάρουμε στους οπαδούς μας. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι», τονίζει ο Κάστρο-Μόντες.

Σύμφωνα με τον Ενγκαντό υπάρχουν πολλές ελπίδες πρόκρισης. «Πιστεύω ότι θα έχουμε περισσότερες ευκαιρίες παίζοντας στην έδρα μας. Πρέπει να γίνουμε πιο επικίνδυνοι και να βάλουμε από νωρίς σε πίεση τους αντιπάλους μας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα