Βιεϊρίνια: «Σεβόμαστε τη Γάνδη, αλλά θέλουμε να γράψουμε ιστορία»! (vid)

Βιεϊρίνια: «Σεβόμαστε τη Γάνδη, αλλά θέλουμε να γράψουμε ιστορία»! (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Βιεϊρίνια: «Σεβόμαστε τη Γάνδη, αλλά θέλουμε να γράψουμε ιστορία»! (vid)

bet365

Ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΟΚ μιλάει για την ευρωπαϊκή πρόκληση, δείχνει έτοιμος για να γράψει άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια είναι γεννημένος για μεγάλα παιχνίδια. Κι όπως λέει νιώθει πάντα άγχος και μια μεγάλη υποχρέωση όταν μπαίνει στο γήπεδο φορώντας την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

«Όποτε φοράς αυτή τη φανέλα νιώθεις αυτό το βάρος για να γράψεις κάθε φορά ιστορία. Τώρα το κάνουμε στην Ευρώπη. Το σημαντικό και αυτό που θέλουμε είναι να γράψουμε ιστορία γιατί κάθε είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει αυτή τη φανέλα στην Ελλάδα και την Ευρώπη», λέει ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος «κάπτεν» ήταν ο άνθρωπος που έβαλε την ομάδα του σε τροχιά πρόκρισης με το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε στο 26ο λεπτό της γκραν γκινιόλ αναμέτρησης με τη Μίντιλαντ.

Είχε να σκοράρει σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του «Δικεφάλου» από τον Δεκέμβριο του 2011. Τότε ο Βιεϊρίνια είχε βρει το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι στο 1-1 με την Ρούμπιν Καζάν για τους ομίλους του Europa League. Ήταν 15 Δεκεμβρίου του 2011.

«Αξίζουμε να είμαστε στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa Conference League. Μια μεγάλη χαρά, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους στην ομάδα, τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο», υποστήριξε ο Βιεϊρίνια μιλώντας στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV.

Η κληρωτίδα ανέδειξε τη Γάνδη ως τον επόμενο αντίπαλο του ΠΑΟΚ στη φάση των «16». «Είναι μια δύσκολη ομάδα. Για να φτάσει εδώ που έφτασε σημαίνει ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να τη σεβαστούμε, να κοιτάξουμε με σεβασμό και τα δύο παιχνίδια», σχολίασε ο αρχηγός του «Δικεφάλου».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα