ΠΑΟΚ: Η Ευρώπη έρχεται στο προσκήνιο

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η Ευρώπη έρχεται στο προσκήνιο

bet365

Ευρωπαϊκή εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ που αφήνει στην άκρη τις εντός συνόρων υποχρεώσεις του και στρέφει όλη την προσοχή στο πρώτο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ για τη φάση των νοκ άουτ του Europa Conference League.

Η Μίντιλαντ και οι δύο μάχες για την πρόκριση, μέσω των νοκ άουτ αγώνων, στους «16» του Europa Conference League έρχονται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, που την Πέμπτη (17/2 – 19:45) στη «MCH Arena» θα δώσει το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα από τη Δανία.

«Ήρθε η στιγμή που ο ΠΑΟΚ περίμενε από τα μέσα Δεκεμβρίου όταν και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα νοκ άουτ του Europa Conference League. Οι ελληνικές διοργανώσεις περνούν για λίγες μέρες στην άκρη κι ο Δικέφαλος ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε κάτι διαφορετικό, απέναντι σε μια άλλη σχολή ποδοσφαίρου. Η νίκη επί του Ατρόμητου επιτρέπει στον Ράζβαν Λουτσέσκου να συνεχίσει να… χτίζει πάνω στην αυτοπεποίθηση και τη νοοτροπία νικητή της ομάδας του. Νοοτροπία που σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις όπως αυτές με τη Μίντιλαντ είναι κομβικής σημασίας», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι «ασπρόμαυροι».

Το πρωί της Δευτέρας (14/2) οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς της Τούμπας κόντρα στον Ατρόμητο ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης και το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε σε κυκλοφορία της μπάλας, φυσική κατάσταση και τακτική. Στη λίστα των τραυματιών, πλέον, υπάρχει μόνο το όνομα του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα