Βασιλεία - Καραμπάγκ: Χωρίς VAR, δεν μέτρησε ποτέ εξόφθαλμο γκολ των Αζέρων! (vid)

Βασιλεία - Καραμπάγκ: Χωρίς VAR, δεν μέτρησε ποτέ εξόφθαλμο γκολ των Αζέρων! (vid)

bet365

Ο διαιτητής «έκλεισε» μάτια, VAR δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς στο Conference League κι έτσι το πεντακάθαρο γκολ της Καραμπάγκ κόντρα στη Βασιλεία δεν μέτρησε ποτέ!

Έχει συμβεί και στις... καλύτερες οικογένειες. Ελλείψει VAR, η εθνική Πορτογαλίας είχε χάσει δύο βαθμούς που εκ του αποτελέσματος της στοίχισαν την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ και ο σκόρερ, Κριστιάνο Ρονάλντο είχε εκνευριστεί σε σημείο που πέταξε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Το γκολ που δεν μέτρησε ποτέ υπέρ της Καραμπάγκ, όμως, ξεπερνά το απλό ζήτημα της απουσίας VAR στο Conference League. Διότι είναι τόσο οφθαλμοφανές, που ο διαιτητής θα έπρεπε να έχει δείξει «σέντρα», έστω κατόπιν συνεννόησης με τον επόπτη.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη στο ματς κόντρα στη Βασιλεία. Στο 2ο λεπτό, ο Ζουμπίρ πλάσαρε έξω από τη μικρή περιοχή και ο αμυντικός των Ελβετών απέκρουσε σχεδόν ένα μέτρο μέσα από το τέρμα. Ο Κροάτης ρέφερι, Γιόβιτς, όμως, έδειξε κανονικά «παίζεται», στερώντας το πιο εξόφθαλμο γκολ από τους Αζέρους, σε ματς-«τελικό» που κρίνει την 1η θέση και το εισιτήριο των «16» στον 8ο όμιλο!

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα