Λουτσέσκου: «Η πρόκριση είναι στο χέρι μας» (vid)

Λουτσέσκου: «Η πρόκριση είναι στο χέρι μας» (vid)

Newsroom
Λουτσέσκου: «Η πρόκριση είναι στο χέρι μας» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» ορίζει την τύχη του, ενόψει του φινάλε του ομίλου.

Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε απόψε (25/11) στη Σλοβακία, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε μετά το 0-0 κόντρα στη Σλόβαν πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραμένει σε θέση ισχύος σε ότι αφορά την υπόθεση πρόκριση. Αρχικά μάλιστα ρωτήθηκε στην Cosmote TV για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του «Δικέφαλου του Βορρά». «Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι άλλο, ειπώθηκε αυτό που έπρεπε, κυριαρχήσαμε απέναντι σε καλό αντίπαλο που έπαιζε στο γήπεδό του, και οι δύο ομάδες είχαν θέληση για τη νίκη. Ημασταν λίγο καλύτεροι, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το παιχνίδι έληξε στο μηδέν και η πρόκριση θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι», είπε.

Και συνέχισε. «Νομίζω ότι η πρόκριση είναι στα χέρια μας, πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα γκολ απ' ότι η Σλόβαν σε κάθε περίπτωση. Δεν είναι εύκολο ματς γι' αυτούς με την Κοπεγχάγη, οι δύο αυτές ομάδες έχουν τεράστια ποιότητα και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Εμείς πρέπει να παίξουμε με αποφασιστικότητα για να πετύχουμε τον στόχο μας».


Για το τι δεν είχε ο ΠΑΟΚ στην Μπρατισλάβα και δεν σκόραρε σχολίασε «δεν είχαμε καθαρό μυαλό απέναντι στην εστία της Σλόβαν, στο τέλος είχαμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες έναντι μίας της αντιπάλου».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα