Σλοβακία: Ολικό lockdown την ημέρα άφιξης του ΠΑΟΚ

Σλοβακία: Ολικό lockdown την ημέρα άφιξης του ΠΑΟΚ

bet365

Η κυβέρνηση της Σλοβακίας ακολουθώντας το παράδειγμα της γειτονικής Αυστρίας βάζει τη χώρα σε ολικό lockdown διάρκειας δύο εβδομάδων με στόχο να περιορίσει τα αυξανόμενα κρούσματα κορονοϊού.

Η Σλοβακία, μία χώρα 5,5 εκατ. κατοίκων, είναι αντιμέτωπη με την ταχύτερη αύξηση παγκοσμίως του αριθμού των κρουσμάτων, σε σχέση με την πληθυσμό της, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον ιστότοπο «Our World in Data».

Η κυβέρνηση της Σλοβακίας, ακολουθώντας το παράδειγμα της Αυστρίας, αποφάσισε να επιβάλει σκληρό lockdown για τις επόμενες 15 μέρες προκειμένου να περιορίσει τη διασπορά του κορονοϊού. «Η σλοβακική κυβέρνηση θα περιορίσει τις μετακινήσεις, στο πλαίσιο του lockdown των δύο εβδομάδων, επιτρέποντας μονάχα τις μετακινήσεις για την αγορά ειδών ανάγκης, για την εργασία, το σχολείο ή για ιατρικές επισκέψεις», δήλωσε ο πρωθυπουργός Έντουαρντ Χέγκερ.

Την Τετάρτη (24/11) ανακοινώθηκαν 12.000 νέα κρούσματα σε 30.000 τεστ που υποβλήθηκαν την ώρα που ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία με νέο κορονοϊό έφθασε σε κρίσιμο σημείο και το ποσοστό των εμβολιασμών παραμένει χαμηλό.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ, όπως και αρκετοί φίλοι του «Δικεφάλου» που είχαν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια πολλές εβδομάδες πριν, βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης (24/11) στην Μπρατισλάβα ενόψει της αναμέτρησης με την Σλόβαν, ωστόσο η ομάδα δεν πρόκειται να προπονηθεί στο «Tehelne Pole» και θα περιορίσει στο ελάχιστο τις μετακινήσεις της στην σλοβακική πρωτεύουσα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα