ΠΑΟΚ: «Πέταξε» έτοιμος για τον «τελικό» στην Μπρατισλάβα

ΠΑΟΚ: «Πέταξε» έτοιμος για τον «τελικό» στην Μπρατισλάβα

bet365

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε πριν από λίγο από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης με προορισμό την Μπρατισλάβα ενόψει της αναμέτρησης με την Σλόβαν.

Με 21 ποδοσφαιριστές και τον Αντρέ Βιεϊρίνια, παρότι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, αναχώρησε η αποστολή του «Δικεφάλου» για την Μπρατισλάβα.

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον «τελικό» της 2ης θέσης απέναντι στη Σλόβαν με μια τελευταία προπόνηση το πρωί στη Θεσσαλονίκη και δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στη Σλοβακία (η χώρα είναι έτοιμη να μπει σε lockdown) δεν πρόκειται να προπονηθεί στο «Tehelne Pole».

O Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Αουγκούστο και Ολιβέιρα, στον τιμωρημένο Μιχαηλίδη, αλλά και στον Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα