ΠΑΟΚ: Με Μιτρίτσα και… Βιεϊρίνια στην Σλοβακία

ΠΑΟΚ: Με Μιτρίτσα και… Βιεϊρίνια στην Σλοβακία

ΠΑΟΚ: Με Μιτρίτσα και… Βιεϊρίνια στην Σλοβακία

bet365

Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την Σλοβακία, με τον αρχηγό του «Δικεφάλου» να ταξιδεύει στην Μπρατισλάβα, αν και δε είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο ΠΑΟΚ το απόγευμα (18:00) πετάει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Μπρατισλάβα εκεί όπου το αύριο (25/11-19:45) αντιμετωπίζει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Europa Conference League.

Στην αποστολή του «Δικεφάλου» συμμετέχει κανονικά ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα, ο οποίος ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μετά, ενώ στην Σλοβακία θα ταξιδέψει, όπως είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια προκειμένου να είναι δίπλα στην ομάδα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης.

O Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντάγκλας Αουγκούστο και Νέλσον Ολιβέιρα, που προπονήθηκαν ατομικά, στον τιμωρημένο Γιάννη Μιχαηλίδη , αλλά και στον Αντρέ Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Τέιλορ , Λύρατζης , Βαρέλα , Κρέσπο , Μιχάι , Σίντκλεϊ , Τσιγγάρας , Εσίτι, Ελ Καντουρί , Κούρτιτς , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Μιτρίτσα , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Κούτσιας.

paok_slovan

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στη Θεσσαλονίκη και δεν πρόκειται να προπονηθεί στην Μπρατισλάβα με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να δουλεύουν στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του επικείμενου αγώνα, ενώ παράλληλα δόθηκε έμφαση και στις στατικές φάσεις.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα