ΠΑΟΚ: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη

Newsroom
ΠΑΟΚ: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη

bet365

O ΠΑΟΚ έχασε τεράστια ευκαιρία να «καθαρίσει» την πρόκριση, ηττήθηκε από την Κοπεγχάγη και πλέον... παίζει τα ρέστα του στην Μπρατισλάβα την επόμενη αγωνιστική, που είναι ένας αγώνας «τελικός».

H σημερινή ήττα του ΠΑΟΚ από την Κοπεγχάγη στην Τούμπα άλλαξε όλα τα δεδομένα στον όμιλό του. Εχασε τεράστια ευκαιρία ο Δικέφαλος του Βορρά να «καθαρίσει» από σήμερα την πρόκριση και πλέον είναι ισόβαθμος με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική στη Σλοβακία. Σε μία αναμέτρηση «τελικό».

Η Κοπεγχάγη ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση δεδομένου ότι την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την αδύναμη Λίνκολν και ο Δικέφαλος του Βορρά «βολεύεται» και με ισοπαλία στη Σλοβακία, δεδομένου ότι εκείνος φιλοξενεί στην τελευταία αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη την ομάδα από το Γιβραλτάρ.

Ας τα δούμε λίγο αναλυτικά. Σε περίπτωση που η Κοπεγχάγη κερδίσει τη Λίνκολν (κάτι που κακά τα ψέμματα είναι το πλέον πιθανό), αυτόματα όποιος κερδίσει στο Σλόβαν-ΠΑΟΚ θα εξασφαλίσει την πρόκρισή του και αυτό γιατί οι Δανοί θα πάνε στο 12 και όποιος κερδίσει στο 10 με την ισοβαθμία υπέρ του. Αρα ο Δικέφαλος του Βορρά με νίκη στην Μπρατισλάβα θα είναι μίνιμουμ 2ος, με ήττα θα μείνει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης (πάντα με την προϋπόθεση πως η Κοπεγχάγη δεν θα πέσει θύμα μέγα-έκπληξης).

Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν θεωρητικά τον πρώτο λόγο σε περίπτωση ισοπαλίας, αφού τότε θα τους αρκεί στο φινάλε καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σλόβαν που θα παίξει με την Κοπεγχάγη και εκείνοι με τη Λίνκολν.Σε περίπτωση που αμφότεροι κερδίσουν τότε θα πρέπει να «καλύψουν» από τους Σλοβάκους το κριτήριο της καλύτερης διαφοράς τερμάτων στον όμιλο, κάτι που μπορούν να το πετύχουν με αντίπαλο την αδύναμη ομάδα από το Γιβραλτάρ (τώρα βρίσκονται στο -1). Αν και εκεί οι 2 ομάδες μείνουν στα ίδια, τότε θα μπούμε στα κριτήρια της καλύτερης επίθεσης στο γκρουπ κτλ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1η Αγωνιστική

Λίνκολν – ΠΑΟΚ 0-2 (45'+2' Ακπομ, 54' Μίτριτσα)
Σλόβαν Μπρατισλάβας – Κοπεγχάγη 1-3 (21' Χέντι - 18', 68' πεν. Βιντ, 41' Στάγκε)

2η Αγωνιστική

Κοπεγχάγη-Λίνκολν 3-1 (Ντικς 4', Γουίντ 45΄+2', Στέιτζ 52' - Ρόσα 33')
ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1 (Ακπομ 9' - Γκριν 14')

3η Αγωνιστική

Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ 1-2 (80' Μπιέλ - 19' Σίντκλεϊ, 38' Ζίβκοβιτς)
Σλόβαν Μπρατισλάβας – Λίνκολν 2-0 (46' Γκριν, 84' Χέντι)

4η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη 1-2 (7' Ζίβκοβιτς - 34' Ανκερσεν, 50' Μπιέλ)
Λίνκολν – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-4 (45' +3' Τσιπολίνα - 17', 25' Γκριν, 67' Κάβριτς, 71' Μραζ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Κοπεγχάγη 9-5 9
2. Σλόβαν Μπρ. 8-5 7
----------------------------
3. ΠΑΟΚ 6-4 7
4. Λίνκολν 2-11 0


5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (25/11)

Λίνκολν – Κοπεγχάγη
Σλόβαν Μπρ. - ΠΑΟΚ

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9/12)

ΠΑΟΚ – Λίνκολν
Κοπεγχάγη – Σλόβαν Μπρ.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα