Λίνκολν - Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-4: Περίπατος στο Γιβραλτάρ και ισόβαθμη με ΠΑΟΚ (vids)

Λίνκολν - Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-4: Περίπατος στο Γιβραλτάρ και ισόβαθμη με ΠΑΟΚ (vids)

bet365

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας πέρασε άνετα και από το Γιβραλτάρ κόντρα στη Λίνκολν (1-4) και έπιασε προσωρινά τον ΠΑΟΚ στους επτά βαθμούς. Αποκλεισμός για Ομόνοια, σκόρερ ο Παυλίδης για την Άλκμααρ.

Ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης από τον όμιλο του ΠΑΟΚ μένει η Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία έκανε το δύο στα δύο απέναντι στην Λίνκολν με άνετη τεσσάρα στο Γιβραλτάρ (1-4).

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βάις είχε πρωταγωνιστή στο α' μέρος τον «καυτό» Γκριν, ο οποίος σκόραρε δύο φορές σε οκτώ λεπτά (17', 25'), έδωσε προβάδισμα ασφαλείας και ανέβηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ του Conference League.

Η «σταχτοπούτα» Λίνκολν είχε τη δική της στιγμή, βρίσκοντας για δεύτερη φορά δίχτυα στην παρθενική της συμμετοχή σε ευρω-όμιλο, με τον Τσιπολίνα να μειώνει στο 45+3' και να της δίνει ελπίδες. Ωστόσο, Τσάβριτς (67') και Μραζ (71') «καθάρισαν» σε ένα τετράλεπτο οριστικά το ματς για τους Σλοβάκους, οι οποίοι θα τα δώσουν όλα για όλα για την πρόκριση, ακόμη και για την πρωτιά την επόμενη αγωνιστική όταν και θα υποδεχθούν τον Δικέφαλο του Βορρά στη Μπρατισλάβα.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

1. Σλόβαν Μπρατισλάβας 7 (8-5)
2. ΠΑΟΚ 7 (5-2)*
3. Κοπεγχάγη 6 (7-4)*
4. Λίνκολν 0 (2-11)

*Ματς λιγότερο

Σφράγισε τη νίκη της Άλκμααρ ο Παυλίδης, αποκλείστηκε η Ομόνοια

Μία... ανάσα από την πρόκριση και την πρωτιά που θα τη στείλει στους «16» του Conference League απέχει η Άλκμααρ, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να υπογράφει τη νίκη επί της Κλουζ (2-0). Η AZ άνοιξε από νωρίς το σκορ με τον Γκούντμουντσον και στο 85' ο Έλληνας διεθνής πήρε τη σκυτάλη για να γράψει το τελικό 2-0 με ωραίο σουτ, φτάνοντας τα δύο γκολ στην Ευρώπη. Έτσι, η ομάδα του 23χρονου φορ ξέφυγε στο +5 από τη 2η Γιάμπλονετς και χρειάζεται απλά έναν βαθμό για να τσεκάρει το εισιτήριό της στην επόμενη φάση.

Την ίδια ώρα, η Ομόνοια έχασε και τις τελευταίες ελπίδες πρόκρισης έστω στα play-offs, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό μετά το 1-1 που παραχώρησε κόντρα στη Βασιλεία. Το Τριφύλλι ξεκίνησε εξαιρετικά, με τον Κακουλή να ανοίγει το σκορ στο 17' και να δίνει το σύνθημα της νίκης επιβίωσης. Ωστόσο, το γκολ του Μίλαρ στο 57' έφερε το ματς στα ίσα και καταδίκασε τους Κύπριους από την 4η αγωνιστική.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των 19:45:

Άλκμααρ - Κλουζ 2-0
Γάνδη - Παρτιζάν 1-1
Ζόρια - ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-0
Λίντσερ - Αλασκέρτ 2-0
Λίνκολν - Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-4
Μακάμπι - Ελσίνκι 3-0
Ομόνοια - Βασιλεία 1-1
Ράντερς - Γιάμπλονετς 2-2

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα