Φλόρα - Ανόρθωση 2-2: Στο ίδιο έργο θεατές (vid)

Φλόρα - Ανόρθωση 2-2: Στο ίδιο έργο θεατές (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Φλόρα - Ανόρθωση 2-2: Στο ίδιο έργο θεατές (vid)

bet365

Η Ανόρθωση προηγήθηκε για δεύτερη φορά με δύο γκολ κόντρα στη Φλόρα Ταλίν, όμως δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. «Διπλό» πρόκρισης της Καραμπάκ στην έδρα της Καϊράτ Αλμάτι.

Η Ανόρθωση για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι κόντρα στη Φλόρα Ταλίν προηγήθηκε με διαφορά δύο τερμάτων, όμως οι Εσθονοί κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία με σκορ 2-2. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς είναι στη τελευταία θέση του δεύτερου ομίλου του UEFA Conference League, με μόλις δύο βαθμούς.

Οι Κύπριοι άνοιξαν το σκορ στο 29', όταν ο Ουάρντα βρήκε με εξαιρετική κάθετη μπαλιά τον Χριστοφή και ο Κύπριος εξτρέμ έκανε το 0-1. Οι Κύπριοι βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 33'. Ο Ουάρντα έδωσε στον Κατσαράβα, ο οποίος σέντραρε και ο Πόποβιτς με κεφαλιά έκανε το 0-2, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο σύλλογος της Αμμοχώστου όπως στο παιχνίδι της Κύπρου έτσι και σήμερα (4/11) απώλεσαν το προβάδισμα των δυο τερμάτων. Οι Εσθονοί έφεραν το παιχνίδι στα ίσα μέσα σε τρία λεπτά.

Στο 55' ο Ογιάμα σούταρε, ο Τζουρ απέκρουσε ασταθώς και ο Σάπινεν έσπρωξε τη μπάλα σε κενή εστία. Στο 58' ο σκόρερ του πρώτου γκολ σούταρε ο Τζουρ απέκρουσε και ο Ζενιόφ έκανε το 2-2, το οποίο έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξη.

Νίκη - πρόκριση για την Καραμπάγκ

Η Καραμπάγκ επικράτησε με 2-1 στην έδρα την Καϊράτ Αλμάτι και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του UEFA Conference League. Οι Αζέροι σε τέσσερα παιχνίδια μάζεψαν δέκα βαθμούς και πήραν την πρόκριση για τα «νοκ άουτ».

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς σκορ η Καραμπάγκ βρήκε τη λύση γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 58' ο Γουάντζι με δυνατό σουτ άνοιξαν το σκορ. Στο 68' Ο Καντέ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, όμως μετά από τέσσερα λεπτά (72') ο Ζούμπιρ έβαλε εκ νέου μπροστά τους Αζέρους, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα