Λονγκ για ΠΑΟΚ: «Δεν ειναι... αθανάτοι»

Λονγκ για ΠΑΟΚ: «Δεν ειναι... αθανάτοι»

Λονγκ για ΠΑΟΚ: «Δεν ειναι... αθανάτοι»

bet365

Ο προπονητής της Μποέμιανς, Κιθ Λονγκ επανέλαβε στους Ιρλανδούς δημοσιογράφους πως η πίεση ανήκει στον ΠΑΟΚ και όχι στην ομάδα του.

Μιλώντας στους Ιρλανδούς δημοσιογράφους, ο προπονητής της Μποέμιανς, Κιθ Λονγκ τόνισε για άλλη μία φορά για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, πως η ομάδα του δεν νοιώθει καμία πίεση, παρά το υπέρ της 2-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Ο τεχνικός των Ιρλανδών είπε μεταξύ άλλων πως στον ΠΑΟΚ πιθανότατα εξακολουθούν να θεωρούν πως είναι το φαβορί, αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε «δεν είναι… αθάνατοι».

«Αυτοί είναι η ομάδα που περιμένει να προχωρήσει. Από την μεριά μας αναγνωρίζουμε ότι έχουμε ανέβει ένα σκαλί πάνω» έλεγε στους Ελληνες δημοσιογράφους στην χθεσινή συνέντευξή Τύπου, ενώ στους Ιρλανδούς τα είπε λίγο διαφορετικά.

«Είναι ένα παιχνίδι με 11 εναντίον 11. Δεν είναι… αθάνατοι. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερό μας παιχνίδι όμως σε κάθε περίπτωση. Θα ανεβάσουμε το επίπεδό μας και είμαι σίγουρος ότι ο αντίπαλος θα φέρει την ένταση στο παιχνίδι οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι μια πρόκληση και όλα θα φανούν στο γήπεδο» είπε ο Λονγκ και πρόσθεσε:

«Είμαι σίγουρος ότι πιστεύουν 100% ακόμη ότι είναι το φαβορί. Έχουν τους λόγους τους φυσικά. Πρέπει να σεβαστούμε τους εαυτούς μας όμως, την ομάδα μας και να αναγνωρίσουμε το τι θέλουμε και τι μπορούμε να πετύχουμε. Ευκαιρίες υπάρχουν παντού και όλοι έχουν λόγο».

Στην συζήτησή που είχε μαζί τους, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, έγινε κουβέντα και για 200 περίπου οπαδούς που ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη, αλλά δεν τους επετράπη η είσοδος στη χώρα για να δουν το ματς.

«Είμαστε απογοητευμένοι που δεν θα μπορέσουν να έρθουν στο ματς, αλλά πρέπει να μείνουν ασφαλείς. Ας δουν το παιχνίδι και ας το απολαύσουν από την τηλεόραση. Μακάρι να τους δώσουμε και την ανάλογη εμφάνιση».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα