Λονγκ: «Να είμαστε γενναίοι στην Τούμπα»

Λονγκ: «Να είμαστε γενναίοι στην Τούμπα»

Λονγκ: «Να είμαστε γενναίοι στην Τούμπα»

bet365

Η Μποέμιαν πέτυχε μια ιστορική νίκη επί του ΠΑΟΚ και ο προπονητής της, Κιθ Λονγκ, στάθηκε στη γενναιότητα που πρέπει να έχουν και στη ρεβάνς οι παίκτες του.

ΔΟΥΒΛΙΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Κιθ Λονγκ είδε τους ποδοσφαιριστές του απέναντι στον ΠΑΟΚ να οδηγούν την Μποέμιαν στην τέταρτη σερί νίκη στο Europa Conference League και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόδοση των «Bohs», που την ερχόμενη Πέμπτη (12/8) θέλουν να γράψουν ιστορία στην Τούμπα και να περάσουν για πρώτη φορά στα playoffs μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Πρέπει να είμαστε γενναίοι στο δεύτερο παιχνίδι της Τούμπας. Να εμπιστευτούμε την ποιότητα της ομάδας μας και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Τα παιδιά δεν είναι αγχωμένα, δεν υπάρχουν όρια σε αυτή την ομάδα και αυτά τα βράδια ανεβάζουν περισσότερο τον πήχη. Τώρα πρέπει να κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια στη ρεβάνς. Δεν θέλουμε να βάλουμε όρια στην ομάδα μας, αλλά να παίξουμε με τον τρόπο που μας ταιριάζει πραγματικά. Πρέπει να πάμε χωρίς φόβο στη Θεσσαλονίκη», είπε χαρακτηριστικά ο Ιρλανδός προπονητής.

Ο Λονγκ στάθηκε στο πάθος και τον ενθουσιασμό των παικτών του. «H πρόκληση ήταν να ανέβουμε στο επίπεδο του αντιπάλου μας. Δεν είχαμε μια τέλεια απόδοση, η δεινότητα μας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Αναφέροντας αυτό, δεν λέω ότι τα παιδιά δεν ήταν φανταστικά. Πρόκειται για μερικούς νέους που απολαμβάνουν την στιγμή, αυτό το ταξίδι. Και γιατί να μην το κάνουν; Παίζουν σε αυτό το φανταστικό στάδιο, μπροστά σε φανατικούς οπαδούς».

Τέλος μίλησε για της παρουσία των φίλων της Μποέμιαν στην επιβλητική Dublin Arena: «Δεν έχω λόγια για τους οπαδούς μας. Έκαναν το γήπεδο να τρέμει σε μερικές περιπτώσεις, από τις φωνές τους».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα