Τιχόνοβ: «Χρειάζεται και τύχη στο ποδόσφαιρο«

Τιχόνοβ: «Χρειάζεται και τύχη στο ποδόσφαιρο«

bet365

Ο προπονητής της Αστάνα, Αντρέι Τιχόνοβ, υποστήριξε ότι η τύχη αποφάσισε να κριθεί η πρόκριση επί του Άρη στην τελευταία φάση του ματς.

Πικρό αντίο είπε στην Ευρώπη ο Άρης, καθώς δευτερόλεπτα πριν το ματς πάει στα πέναλτι (αφού ισοφάρισε το 2-0 του πρώτου ματς), στο 120+1' ο Ενέο Μπίτρι σκόραρε για την Αστάνα, η οποία αν κι έχασε με 2-1 πήρε την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό του Europa Conference League και άφησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης εκτός Ευρώπης.

Ο προπονητής της ομάδας από το Καζακστάν, Αντρέι Τιχόνοβ, απέδωσε στην τύχη το γεγονός ότι το ματς κρίθηκε στην τελευταία φάση του ματς.

«Ο Άρης ήταν πολύ καλύτερος σε σχέση με το παιχνίδι στο Καζακστάν, αλλά είχαμε τύχη και χρειάζεται στο ποδόσφαιρο. Καταφέραμε στο τέλος να πετύχουμε το γκολ και να περάσουμε.

Εμείς ετοιμαζόμασταν για τα πέναλτι, ωστόσο η τύχη αποφάσισε να κριθεί το ματς στην τελευταία φάση του αγώνα. Επηρεαστήκαμε από τη διαφορά ώρας, αλλά και από το γεγονός ότι παίζουμε συνήθως σε τεχνητό χλοοτάπητα. Είχαμε έξι μήνες να παίξουμε σε φυσικό χορτάρι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα