Άρης: Για την υπέρβαση και την πρόκριση απέναντι στην Αστάνα

Άρης: Για την υπέρβαση και την πρόκριση απέναντι στην Αστάνα

Κώστας Τόπας
Άρης: Για την υπέρβαση και την πρόκριση απέναντι στην Αστάνα

bet365

Ο Αρης υποδέχεται απόψε (29/07, 21:30, Novasports2) την Αστάνα και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Conference League.

Οι «κίτρινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στην ευρωπαϊκή τους πορεία και για να το κάνουν αυτό καλούνται να ανατρέψουν τα δεδομένα στο ζευγάρι με την Αστάνα, έχοντας πάντα στο πλευρό τους μετά από 17 μήνες απουσίας, λόγω κορονοϊού, τον κόσμο της ομάδας.

Ο προπονητής του Άρη, Ακης Μάντζιος στη Συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης αναφέρθηκε στο τι πρέπει να έχει η ομάδα του, ώστε να φτάσει στην ανατροπή. «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε στο πρώτο ματς. Αύριο θέλει συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα. Αδικήσαμε τον εαυτό μας στο Καζακστάν. Προετοιμαστήκαμε για να μπούμε αποφασιστικά αύριο για την πρόκριση», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο 51χρονος Έλληνας τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή, παίρνοντας όλους τους παίκτες στο ξενοδοχείο. Άπαντες θα βρεθούν απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και λίγο πριν τη σέντρα θα ανακοινωθούν οι τελικές επιλογές του.

Οι Ματέο Γκαρσία και Κώστας Μήτρογλου ήταν τα προβλήματα του τελευταίου 24ωρου για τον Μάντζιο, ωστόσο αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένονται να συμπληρώσουν κανονικά την αποστολή του Άρη.

Ο 37χρονος Ιταλός Μίκαελ Φάμπρι θα είναι διαιτητής της αναμέτρησης -είναι διεθνής από το 2019- στο αποψινό παιχνίδι με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Τζόρτζιο Περέτι και Ντάβιντε Ιμπεριάλε. Τέταρτος διαιτητής είναι ο επίσης Ιταλός, Χουάν Λούκα Σάτσι.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα