«Ντόπες» στους παίκτες από Καρυπίδη και Μάντζιο

«Ντόπες» στους παίκτες από Καρυπίδη και Μάντζιο

«Ντόπες» στους παίκτες από Καρυπίδη και Μάντζιο

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του Αρη αλλά και ο προπονητής του μίλησαν στους ποδοσφαιριστές ενόψει της αυριανής ρεβάνς με την Αστάνα

Ανττίστροφα μετρά ο χρόνος για την αυριανή (28/7) ρεβάνς του Αρη με την Αστάνα, εκεί όπου οι «κίτρινοι» καλούνται να ανατρέψουν το 2-0 που έχασαν την περασμένη εβδομάδα στο Καζακστάν και να συνεχίσουν στο Conference League. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Θοδωρής Καρυπίδης πήγε στη προπόνηση και θέλησε να «ντοπάρει» τους ποδοσφαιριστές του. «Σας πιστεύω, δώστε τα όλα, θα έχουμε τον κόσμο. Μπορούμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη! Με πίστη και πάθος μπορούμε», τους είπε μεταξύ άλλων.

Σε ανάλογο μήκος κύματος ήταν και η ομιλία του Ακη Μάντζιου. «Στην Αστάνα χάσαμε από δικά μας λάθη όχι γιατί ήταν καλύτεροι. Είδαμε τα λάθη μας και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Φυσικά μπορούμε να ανατρέψουμε το σκορ. Παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο μας. Πρέπει να παίξουμε με πάθος και αποφασιστικότητα από την αρχή και να τηρήσουμε το πλάνο μας με υπομονή. Πιστεύω ότι εμείς θα χαμογελάσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα