Σάκιτς: «Υπάρχει απογοήτευση και θυμός»

Σάκιτς: «Υπάρχει απογοήτευση και θυμός»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σάκιτς: «Υπάρχει απογοήτευση και θυμός»

bet365

Ο Εμάνουελ Σάκιτς αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του Άρη αλλά και στην ανάγκη να είναι ουσιαστικός στον δεύτερο αγώνα στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Αυστριακός αμυντικός δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από την ήττα. «Νιώθουμε απογοητευμένοι γιατί είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε, να αποκτήσουμε το προβάδισμα και φυσικά να αγχώσουμε τον αντίπαλο αλλά συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Δεχτήκαμε γκολ από μακριά, δίχως να είχαν προηγηθεί επιθετικοί συνδυασμοί. Πλέον το μυαλό μας πρέπει να είναι στον δεύτερο αγώνα και στο γεγονός ότι θα πρέπει να σκοράρουμε γρήγορα αξιοποιώντας την ενέργεια που θα αντλήσουμε από τον κόσμο», είπε.

Ο Εμάνουελ Σάκιτς χαρακτήρισε άτυχη την ομάδα του γιατί η Αστάνα… «είχε δύο κλασικές ευκαιρίες και πέτυχε δύο γκολ, σε αντίθεση με μας. Πιστεύω ότι η Αστάνα δεν είναι συνηθισμένοι να παίζει σε γήπεδο σαν το δικό μας, με τον κόσμο μας. Είναι μια ομάδα με 22 παιχνίδια στα πόδια της, έχει αυτοματισμούς». Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις μετά το παιχνίδι είπε… «υπήρχε θυμός και απογοήτευση. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Πιστεύω ότι στο δεύτερο παιχνίδι μπορούν να αλλάξουν όλα».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

EUROPA CONFERENCE LEAGUE NEWS FEED