Να κάνει το πρώτο βήμα ο Άρης

Να κάνει το πρώτο βήμα ο Άρης

Να κάνει το πρώτο βήμα ο Άρης

bet365

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει ζωντανό για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, θα αντιμετωπίσει την Αστάνα (16:00, NS2, Gazzetta) στο Καζακστάν.

Ο Άρης ξεκινάει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο Καζακστάν κόντρα στην Αστάνα με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να θέλει να επιστρέψει με ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς της Θεσσαλονίκης. Η αποστολή για τους «κίτρινους» δεν είναι εύκολη, άλλωστε μιλάμε για μια ομάδα που βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική δράση αφού το πρωτάθλημα της είναι στα μέσα της σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Άκης Μάντζιος θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 με τον Ντένις κάτω από τα γκολπόστ. Αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήσης και Σάκιτς. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Ματίγια και Σάσα, με τους Ματέο Γκαρσία, Μπερτόγλιο και Μπρούνο Γκάμα θα συνθέσουν την τριάδα πίσω από τον Μαντσίνι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κουέστα, Μπρούνο Φελίπε, Χατζηπιρπιρίδης, Γκάνεα, Χαΐροβιτς, Τζέγκο, Φαμπιάνο, Μάνος, Μαρτίνης, Μήτρογλου, Σαλιάρης και Σιαμπάνης.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα