Πρεμιέρα με το... αριστερό για την Εθνική Κ17, έχασε με 1-0 από το Μαυροβούνιο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Η Εθνική Ελλάδος Κ17 έχασε από την αντίστοιχη του Μαυροβουνίου με 1-0 μέσα στην έδρα της στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro.
Η Εθνική Ελλάδος Κ17 ηττήθηκε με 1-0 από το Μαυροβούνιο στην πρεμιέρα της στο τρίτο γκρουπ του δεύτερου προκριματικού γύρου του Euro U17. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε ο Βουσούροβιτς στο 67ο λεπτό.
Οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου είναι η Σουηδία και η Νορβηγία , οι οποίες παίζουν μεταξύ τους στις 16:00. Οι ομάδες αυτές παίζουν από τρεις αγώνες και στην επόμενη φάση προκρίνεται μονάχα ο πρώτος κάθε ομίλου.
Σύνθεση Εθνική Ελλάδος:
Γείτονας, Λάβδας, Καλπάκης, Σιώζιος, Χαλδέζος (74' Παπασαραφιανός), Φερράζ (60' Μωϋσιάδης), Μπινιάρης (87' Κίτος), Νεμπής, Κόστογλου, Μπαϊραμίδης (74' Καραγγέλης), Σουβλατζής.
@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της ΕΠΟ
