Μπαπέ: «Ο Γκριεζμάν είναι ο πιο σημαντικός παίκτης επί εποχής Ντεσάν»

Μπαπέ: «Ο Γκριεζμάν είναι ο πιο σημαντικός παίκτης επί εποχής Ντεσάν»

Μπαπέ: «Ο Γκριεζμάν είναι ο πιο σημαντικός παίκτης επί εποχής Ντεσάν»
Ο Κιλιάν Μπαπέ στις πρώτες του δηλώσεις ως αρχηγός της Γαλλίας αναφέρθηκε στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τη δυσαρέσκεια του Αντουάν Γκριεζμάν για το ζήτημα της αρχηγείας των Τρικολόρ και τον χαρακτήρισε ως τον σημαντικότερο παίκτη της εποχής Ντεσάν.

Ο Κιλιάν Μπαπέ μίλησε για πρώτη φορά ως αρχηγός της Γαλλίας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Ολλανδία (18/03, 21:45) για τα προκριματικά του Euro 2024. O 24χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στο ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες με τη δυσαρέσκεια του Αντουάν Γκριεζμάν αναφορικά με την επιλογή του Ντιντιέ Ντεσάν να μη του δώσει το περιβραχιόνιο.

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν ξεκαθάρισε πως στην θέση του επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης θα αισθανόταν και αυτός αδικημένος, καθώς είναι ο πιο σημαντικός παίκτης των Τρικολόρ στην εποχή του Ντιντιέ Ντεσάν.

«Μίλησα με τον Αντουάν. Του είπα ότι θα είχα την ίδια αντίδραση αν ήμουν στη θέση του. Ο Γκριεζμάν είναι ίσως ο πιο σημαντικός παίκτης της εθνικής Γαλλίας στην εποχή του Ντιντιέ Ντεσάν. Δεν είμαι ανώτερός του... Ο προπονητής θέλει να είμαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των νέων και των παλαιότερων παικτών της ομάδας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κιλιάν Μπαπέ.

 

EURO Τελευταία Νέα