Γαλλία: Ο Αντουάν Γκριεζμάν σκέφτεται να αποσυρθεί από το διεθνές ποδόσφαιρο

Newsroom
Γαλλία: Ο Αντουάν Γκριεζμάν σκέφτεται να αποσυρθεί από το διεθνές ποδόσφαιρο
Ο Αντούαν Γκριεζμάν φέρεται να εξετάζει το μέλλον του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, αφού το περιβραχιόνιο του αρχηγού πέρασε στο μπράτσο του Κιλιάν Μπαπέ.

Με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να επιλέγει τον Κιλιάν Μπαπέ ως νέο αρχηγό της Εθνικής Γαλλίας, η «L'Équipe» αναφέρει ότι η επιλογή αυτή μπορεί να έχει επιπτώσεις στη διεθνή καριέρα του Αντουάν Γκριεζμάν, με τον παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης να σκέφτεται να αποσυρθεί από το διεθνές ποδόσφαιρο.

Οι δύο επιθετικοί ήταν οι επικρατέστεροι υποψήφιοι για να διαδεχθούν τον Ούγκο Γιορίς στο περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο πολύπειρος επιθετικός των «ροχιμπλάνκος» μπορεί να αισθάνθηκε ότι αξίζει την αρχηγία δεδομένου ότι είναι πλέον ο δεύτερος πιο έμπειρος παίκτης της ομάδας σε διεθνές επίπεδο, πίσω από τον Ολιβιέ Ζιρού, με 117 συμμετοχές και 42 γκολ. Ενώ μαζί με τον σταρ της Παρί, είναι ο μόνος παίκτης της σημερινής ομάδας που έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια των δύο τελευταίων Παγκοσμίων Κυπέλλων.Επιπλέον είναι εξαιρετικά δημοφιλής στα αποδυτήρια των «μπλε».

Η απόφαση του προπονητή της εθνικής όμως να «προβιβάσει» έναν παίκτη οκτώ χρόνια μικρότερο του Γκριεζμάν τον οδηγεί σε σκέψεις φυγής από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

 

EURO Τελευταία Νέα