Ζορζίνιο: «Κανείς δεν κέρδισε περισσότερους τίτλους από εμένα φέτος»

Κώστας Τόπας
Ζορζίνιο: «Κανείς δεν κέρδισε περισσότερους τίτλους από εμένα φέτος»
Για τις πιθανότητες που έχει να κερδίσει το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» μίλησε ο Ζορζίνιο, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν έχει κερδίσει φέτος τόσους τίτλους όσο εκείνος.

Ο Ιταλός μέσος πρόσφατα ολοκλήρωσε μία ονειρική σεζόν, αφού στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης τόσο με την Τσέλσι, όσο και με την «Σκουάντρα Ατζούρα».

Στο Euro, που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες, είχε καταλυτικό ρόλο, όντας ο πιο καθοριστικός και πολυτιμότερος της ομάδας του. Γι' αυτό άλλωστε μπήκε και στην συζήτηση της ανάδειξης του κορυφαίου παίκτη για το 2020.

Από την πλευρά του πάντως ο Ζορζίνιο, μιλώντας στο «SPORtv», τόνισε πως μπορεί να μην έχει το ταλέντο, που διαθέτουν άλλοι παίκτες, αλλά σίγουρα τη φετινή σεζόν κατέκτησε τους περισσότερους τίτλους από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή. Γι' αυτό και ξεκαθάρισε πως η «Χρυσή Μπάλα» εξαρτάται από τα κριτήρια...

«Προφανώς κι αποτελεί ένα όνειρο. Όμως εξαρτάται σε τι κριτήρια θα βασιστεί η απόφαση. Αν μιλάμε για ταλέντο, προφανώς και γνωρίζω ότι δεν είμαι ο καλύτερος στον κόσμο. Όμως αν μετρούν οι τίτλοι, δεν έχει κατακτήσει κανείς περισσότερα από εμένα φέτος.

Πως θα μπορούσα να συγκριθώ με τους Μέσι, Νεϋμάρ ή Κριστιάνο Ρονάλντο; Έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από εμένα. Όμως επαναλαμβάνω, εξαρτάται από τα κριτήρια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός μέσος των «μπλε».

 

EURO Τελευταία Νέα