Έντερ: Άνεργος ο «ήρωας» του Euro 2016! (vids)

Έντερ: Άνεργος ο «ήρωας» του Euro 2016! (vids)
O ήρωας της κατάκτησης του Euro 2016 από την Πορτογαλία, Έντερ, είναι άνεργος και ψάχνει σε ηλικία 33 ετών τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το βράδυ της 10ης Ιουλίου 2016 έγινε ο «ήρωας» για μια ολόκληρη χώρα, για έναν ολόκληρο λαό. Με το «βολίδα» του στην παράταση, στο 109ο λεπτό του τελικού που διεξήχθη στο Παρίσι, χάρισε στην Πορτογαλία τη νίκη επί της οικοδέσποινας Γαλλίας και το τρόπαιο του Euro!

Μετά από πέντε χρόνια, σε ηλικία 33 ετών, ο Έντερ είναι άνεργος. Κυκλοφορεί ελεύθερος και είδε τη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες από την τηλεόραση.

Εκτός από τον τελικό, καθώς βρέθηκε στο «Γουέμπλεϊ» και παρέδωσε το τρόπαιο πριν από τον τελικό ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία. Ο πρώην φορ της Λιλ το καλοκαίρι του 2017 παραχωρήθηκε δανεικός στη Λοκομοτίβ.

Η ομάδα της Μόσχας τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2018 αντί 500 χιλιάδων ευρώ. Πριν από λίγες μέρες το συμβόλαιό του έγινε γνωστό ότι δεν ανανεώθηκε. Την περασμένη σεζόν σκόραρε δύο γκολ και μοίρασε ισάριθμες ασίστ σε 26 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League.

 

EURO Τελευταία Νέα