Euro 2020: Ψήφισε την κορυφαία 11άδα του τουρνουά (poll)

Euro 2020: Ψήφισε την κορυφαία 11άδα του τουρνουά (poll)
Το Euro 2020 ολοκληρώθηκε με κυπελλούχο την Ιταλία και το Gazzetta σας καλεί να διαμορφώσετε την κορυφαία 11άδα της διοργάνωσης.

Για ακριβώς έναν μήνα, το Euro αποτέλεσε μια πραγματική ποδοσφαιρική γιορτή με το καλύτερο ίσως θέαμα όλων των εποχών στον θεσμό. Ματσάρες, εκπλήξεις, «βροχή» από γκολ, συγκινήσεις, δράμα, χιλιάδες οπαδοί και πάλι στις εξέδρες σε 11 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης. Το Euro 2020 ανήκει οριστικά στο παρελθόν, μετά τη στέψη της Ιταλίας μέσα στο «Γουέμπλεϊ» και σίγουρα θα μείνει στην ιστορία για πολλούς και διάφορους λόγους.

Ένας από αυτούς, τα πρόσωπα που «έλαμψαν» τις τελευταίες 30 ημέρες. Και δεν ήταν λίγα. Σπουδαίες ατομικές εμφανίσεις, παίκτες-αποκαλύψεις, μεγάλα ονόματα που ανταποκρίθηκαν στο status τους. Το... δύσκολο εγχείρημα, πλέον, είναι να επιλέξει κανείς τους 11 που θα απαρτίσουν την καλύτερη ομάδα του τουρνουά. Εν αναμονή και της επίσημης 11άδας από την UEFA, το Gazzetta σας καλεί να δώσετε την ψήφο σας στους κορυφαίους του τουρνουά.

Διάταξη το 4-3-3, δικαίωμα για μία ψήφο από τις τέσσερις επιλογές σε κάθε θέση, με εξαίρεση τους στόπερ (ψηφίζετε δύο από τις έξι επιλογές) και την τριάδα των χαφ (τρεις από τις οκτώ επιλογές).

Loading...

 

EURO Τελευταία Νέα