Κέιν: «Έτοιμος για τη μάχη με τους πολεμιστές Κιελίνι και Μπονούτσι»

Κέιν: «Έτοιμος για τη μάχη με τους πολεμιστές Κιελίνι και Μπονούτσι»
Ο Χάρι Κέιν τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν ευκαιρία να «γράψουν» ιστορία με την κατάκτηση του Euro και έπλεξε το εγκώμιο των Λεονάρντο Μπονούτσι και Τζόρτζιο Κιελίνι.

Η Αγγλία ετοιμάζεται για το μεγάλο τελικό του Euro με αντίπαλο την Ιταλία (11/7, 22:00, ANT1, Live Gazzetta) και ο Χάρι Κέιν τόνισε σε δηλώσεις του στην UEFA ότι ο ίδιος και συμπαίκτες μπορούν να «γράψουν» ιστορία στο «Γουέμπλεϊ».

Έπλεξε, παράλληλα, το εγκώμιο του κεντρικού αμυντικού διδύμου της Σκουάντρα Ατζούρα, Λεονάρντο Μπονούτσι και Τζόρτζιο Κιελίνι, τους οποίους χαρακτήρισε «πολεμιστές».

«Έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία για εμάς, τους γονείς και τις οικογένειάς μας που δεν έχουν δει ξανά την Αγγλία σε τελικό. Είναι ιδιαίτερη στιγμή και μπορούμε να τελειώσουμε τη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει και να γράψουμε ιστορία. Θα το θυμόμαστε σε όλη μας τη ζωή.

Είμαστε σε καλύτερη φάση από ό,τι το 2018, αντιδρούμε καλύτερα. Στον ημιτελικό, για πρώτη φορά στο τουρνουά μείναμε πίσω στο σκορ, και καταφέραμε να το γυρίσουμε. Δεν πανικοβληθήκαμε. Αυτό έδειξε ότι έχουμε πίστη. Αυτό είναι σημαντικό στοιχείο για να φτάσουμε στην κατάκτηση.

Κιελίνι και Μπονούτσι είναι δύο μεγάλοι αμυντικοί, είναι δύο πολεμιστές. Είμαι έτοιμος για μια μεγάλη μάχη», τόνισε ο Χάρι Κέιν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα