Ελβετία – Ισπανία: Με Ζόρντι Αλμπα και βοήθεια από Ζακάρια το 0-1 (vid)

Ελβετία – Ισπανία: Με Ζόρντι Αλμπα και βοήθεια από Ζακάρια το 0-1 (vid)
Ο Ζόρντι Αλμπα με ωραίο βολέ και ο Ζακάρια άθελά του (μέτρησε ως αυτογκόλ), έστειλαν μαζί την μπάλα στην εστία της Ελβετίας για το 1-0 υπέρ της Ισπανίας.

Ο Ζόρντι Αλμπα έπιασε πολύ καλά το μονοκόμματο βολέ έξω από την περιοχή. Εάν η μπάλα όμως δεν κόντραρε στον Ζακάρι και δεν άλλαζε πορεία, δεν θα ξεγελούσε τον Ζόμερ και λογικά δεν θα κατέληγε στα δίχτυα. Ωστόσο, οι Ισπανοί με αυτόν τον τρόπο, που τελικά χρεώθηκε αυτογκόλ, άνοιξαν το σκορ κόντρα στην Ελβετία και έφτασαν τα 12 γκολ στο Euro 2020. Οσα δηλαδή είχαν βάλει τόσο το 2008, όσο και το 2012, σηκώνοντας το τρόπαιο και στις δύο περιπτώσεις. Πότε, τώρα πάνε για ρεκόρ...

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

EURO NEWS FEED