Αγγλία: Ολα τα σημάδια δείχνουν κατάκτηση (pic)

Αγγλία: Ολα τα σημάδια δείχνουν κατάκτηση (pic)

Κώστας Τόπας
Αγγλία: Ολα τα σημάδια δείχνουν κατάκτηση (pic)
Η Αγγλία με «όπλο» την άμυνά της έφτασε στα προημιτελικά του Euro και πλέον στοχεύει να επαναλάβει ότι έκανε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966...

Με το 2-0 επί της Γερμανίας η Αγγλία πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Euro, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία (03/07, 22:00).

Εκτός όμως από αυτό τα «Τρία Λιοντάρια» έφτασαν στους «8» της διοργάνωσης, έχοντας για όπλο την πολύ καλή τους αμυντική λειτουργία. Πλέον είναι η μοναδική ομάδα, η οποία δεν έχει δει την εστία της να παραβιάζεται. Ετσι έχει και την καλύτερη άμυνα στο Euro.

Τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966. Τότε η Αγγλία είχε κρατήσει το μηδέν με την Ουρουαγουάη (0-0), το Μεξικό (2-0), την Γαλλία (2-0) και την Αργεντινή (1-0) και έφτασε στον τελικό, κατακτώντας και το τρόπαιο στον κόντρα στην Γερμανία (4-2) στην παράταση.

Ετσι, αυτό που μένει είναι αν οι Αγγλοι επαναλάβουν ότι ακριβώς έκαναν το 1966...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα