Σάντος: «Έχουμε 48 ώρες λιγότερης ξεκούρασης από το Βέλγιο»

Σάντος: «Έχουμε 48 ώρες λιγότερης ξεκούρασης από το Βέλγιο»
Ο Φερνάντο Σάντος στάθηκε στη διαφορά 48 ωρών που θα έχουν για ξεκούραση η Πορτογαλία για το Βέλγιο ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης (27/6, 22:00) για τους 16 του Euro.

Η Πορτογαλία τίθεται το βράδυ της Κυριακής (27/6, 22:00, ΑΝΤ1, Live Gazzetta) στη Σεβίλλη αντιμέτωπη με το Βέλγιο για τους 16 του Euro και ο Φερνάντο Σάντος στάθηκε στη διαφορά 48 ωρών που θα έχουν για ξεκούραση οι δύο ομάδες.

«Αν πρόκειται για ντεσαβαντάζ; Όχι. Η ξεκούραση είναι σημαντική και θα πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτή τη διαφορά των 48 ωρών. Οι παίκτες μου, όμως, είναι ικανοί να νικήσουν την κούραση.

Με 48 ώρες διαφορά και πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου, δεν θέλω να μιλάω για άλλα εμπόδια. Θα μελετήσουμε τον αντίπαλο, θα δούμε πώς παίζουν και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στα προημιτελικά. Στη θεωρία είναι μεγάλο παιχνίδι, ελπίζω όμως να είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για την Πορτογαλία», υποστήριξε ο Σάντος.

Υπενθυμίζεται ότι το Βέλγιο έπαιξε το τελευταίο του ματς στις 21 Ιουνίου κόντρα στη Φινλανδία, ενώ η Πορτογαλία την Τετάρτη (23/6) κόντρα στη Γαλλία.

 

EURO Τελευταία Νέα