Σλοβακία - Ισπανία: Με τέσσερις αλλαγές ο Λουίς Ενρίκε, βασικoί Μακ και Χάμσικ

Βασίλης Τεμπέλης
Σλοβακία - Ισπανία: Με τέσσερις αλλαγές ο Λουίς Ενρίκε, βασικoί Μακ και Χάμσικ
Ο Λουίς Ενρίκε έκανε τέσσερις αλλαγές στην ενδεκάδα της Ισπανία για τον «τελικό» με τη Σλοβακία, για την οποία ξεκινούν πάλι οι Ρόμπερτ Μακ και Μάρεκ Χάμσικ.

Η Ισπανία κοντράρεται το απόγευμα της Τετάρτης (23/6, 19:00, ANT1, Live Gazzetta) στην «Καρτούχα» της Σεβίλλης με αντίπαλο τη Σλοβακία για την τελευταία (τρίτη) αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Euro, σε μια αναμέτρηση «τελικό» για τις δύο ομάδες όσον αφορά στην πρόκριση.

Ο Λουίς Ενρίκε έκανε τέσσερις αλλαγές στη Ρόχα - σε σχέση με το ματς με την Πολωνία - καθώς έδωσε φανέλα βασικού στους Αθπιλικουέτα, Έρικ Γκαρσία, Μπουσκέτς και Σαράμπια. Αντίθετα στον πάγκο κάθισαν οι Μάρκος Γιορέντε, Πάου Τόρες, Ρόδρι και Ντάνι Όλμο.

Σλοβακία (Στέφαν Τάρκοβιτς): Ντουμπράβκα, Πέκαρικ, Σάτκα, Σκρίνιαρ, Χούμποτσαν, Κούτσκα, Χρομάντα, Χαράσλιν, Χάμσικ, Μακ, Ντούντα.

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε): Ουνάι Σιμόν, Αθπιλικουέτα, Έρικ Γκαρσία, Λαπόρτ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Κόκε, Πέδρι, Σαράμπια, Μορένο, Μοράτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα