Euro 2020: Πώς ο Λουκάκου μπορεί να προσπεράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο (vids)

Euro 2020: Πώς ο Λουκάκου μπορεί να προσπεράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο (vids)
Με επτά χρόνια λιγότερα, αλλά και με 41 γκολ διαφορά και 85 διεθνή ματς πιο λίγα, ο Ρομέλου Λουκάκου που έχει καλύτερα ποσοστά από το Κριστιάνο Ρονάλντο, θεωρητικά θα μπορούσε μελλοντικά να τον ξεπεράσει.

Τα τρελά ρεκόρ που καταγράφουν στην εποχή μας οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, αφήνουν την εντύπωση ότι δεν θα καταρριφθούν ποτέ. Ωστόσο, αν και ο CR7 έχει ήδη φτάσει στα 107 γκολ και στο -2 από την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών, τα 109 του Ιρανού, Αλί Νταεΐ, φαίνεται ότι από πίσω έρχεται με φόρα κάποιος που θεωρητικά θα μπορούσε μελλοντικά να πιάσει αντίστοιχες επιδόσεις.


Με το γκολ του κόντρα στη Φινλανδία, ο Ρομέλου Λουκάκου έφτασε τα τρία στο Euro 2020 και συνολικά τα 62 με τη φανέλα της Εθνικής Βελγίου, όπου είναι πρώτος σκόρερ όλων των εποχών. Ο 28χρονος επιθετικός το έχει καταφέρει σε 95 εμφανίσεις με το εθνόσημο και τρέχει ένα εκπληκτικό ρεκόρ σκοραρίσματος. Ενδεικτικό είναι ότι στα 100 πρώτα παιχνίδια του με την Πορτογαλία, ο Κριστιάνο μετρούσε 41 γκολ.

Σταδιακά ανέβασε τις επιδόσεις του, κάτι που κάνει μεγαλώνοντας και ο Λουκάκου. Αυτή τη στιγμή ο Ρονάλντο έχει 85 αγώνες περισσότερους και 41 γκολ διαφορά. Αυτό σημαίνει ότι στα επτά χρόνια που τους χωρίζουν, ο Βέλγος επιθετικός θα μπορούσε να τον φτάσει ή και να τον ξεπεράσει. Βέβαια, ο Κριστιάνο είναι θαύμα της φύσης και θα συνεχίσει να παίζει με την Εθνική, ενώ για τον Λουκάκου θα είναι δύσκολο να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό αντίστοιχα με τον θρυλικό Ρονάλντο
.

 

EURO Τελευταία Νέα