Γκορέτσκα: «Καλύτερα 82 εκατομμύρια προπονητές, παρά λοιμωξιολόγους»!

Γκορέτσκα: «Καλύτερα 82 εκατομμύρια προπονητές, παρά λοιμωξιολόγους»!
Ο Λέον Γκορέτσκα προτιμά να λέει ο καθένας την άποψή του νομίζοντας πως θα ήταν ικανός να βρεθεί στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας, παρά ν' ακούει όποιον κι όποιον να τοποθετείται για τον κορονοϊό και τα εμβόλια!

Το «θηρίο» της μεσαίας γραμμής της Μπάγερν Μονάχου, που κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας «φούσκωσε» όσο ποτέ άλλοτε, μάλλον εξέφρασε μια άποψη που βρίσκει πολύ κόσμο σύμφωνο.

Αυτό τον ένα χρόνο και τους λίγους μήνες που η πανδημία έχει αλλάξει τη ζωή όλων, όσα ακούγονται για τον κορονοϊό και οι θεωρίες συνομωσίας έχουν κατακλύσει το μυαλό των ανθρώπων.

Ο Λέον Γκορέτσκα, λοιπόν, έφτασε στο αμήν και με «όπλο» το ποδόσφαιρο που πάντοτε τραβάει το ενδιαφέρον και τη σκέψη του κόσμου μακριά από τα προβλήματα, είπε:

«Καλύτερα να έχεις 82 εκατομμύρια... προπονητές που νομίζουν ότι ξέρουν πως να διαχειριστούν την εθνική Γερμανίας, παρά να έχεις 82 εκατομμύρια λοιμωξιολόγους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα