Λαπόρτ για Μοράτα: «Οταν βάλει τρία γκολ θα κλείσει στόματα» (vids)

Λαπόρτ για Μοράτα: «Οταν βάλει τρία γκολ θα κλείσει στόματα» (vids)

Κώστας Τόπας
Λαπόρτ για Μοράτα: «Οταν βάλει τρία γκολ θα κλείσει στόματα» (vids)
Τείχος προστασίας σήκωσε ο Εμερίκ Λαπόρτ στον Άλβαρο Μοράτα, για τον οποίο εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στα επόμενα δίχτυα θα σκοράρει γκολ με το... τσουβάλι.

Ο Άλβαρο Μοράτα ήταν από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της «φούρια ρόχας» με την Σουηδία, μιας και δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ καμία ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Αποκορύφωμα η φάση στο 39' όταν ο 28χρονος επιθετικός βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Όλσεν, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ, χάνοντας μια μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Μετά από αυτή την εμφάνιση ο Μοράτα μπήκε στο στόχαστρο των Ισπανών, οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονα τους στα social media, λέγοντας πως σε περίπτωση που υπήρχε άλλος επιθετικός στη θέση του, η ομάδα τους θα είχε πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ.

Ωστόσο, ο συμπαίκτης του Εμερίκ Λαπόρτ θέλησε να υπερασπιστεί τον Μοράτα, για τον οποίο εξέφρασε την σιγουριά του πως στα επόμενα ματς θα βρει ξανά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

«Δεν μπορεί να αμφιβάλει κανείς για έναν επιθετικό, όπως είναι ο Μποράτα. Εχει αποδείξει πολλά. Την επόμενη φορά που θα βάλει τρία γκολ, θα κλείσει στόματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός στόπερ.

 

EURO Τελευταία Νέα