Αποθέωσαν τον Κιάερ οι οπαδοί της Ίντερ: «Σπουδαίος άνθρωπος και αρχηγός» (pics)

Κώστας Τόπας
Αποθέωσαν τον Κιάερ οι οπαδοί της Ίντερ: «Σπουδαίος άνθρωπος και αρχηγός» (pics)
Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν οι οπαδοί της Ίντερ καθώς με πανό που σήκωσαν αποθέωσαν τον Σίμον Κιάερ για την κομβική συμβολή του στη διάσωση του Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο αρχηγός της Δανίας, ήταν εκείνος ο οποίος αντιλήφθηκε πρώτος τη σοβαρότητα της κατάστασης και δεν επέτρεψε να γυρίσει η γλώσσα του Κρίστιαν Έρικσεν.

Οχι μόνο αυτό αλλά ο Κιάερ γύρισε τον συμπατριώτη του σε θέση ανάτασης πριν έρθουν οι διασώστες, μάζεψε τους συμπαίκτες του, ώστε να δημιουργήσουν ανθρώπινη ασπίδα γύρω του ενώ έσπευσε να συμπαρασταθεί στη σύντροφο του μαζί με τον Σμάιχελ! Με αυτόν τον τρόπο απέδειξε γιατί φοράει το περιβραχιόνιο στο μπράτσο του.

Ο Σίμο Κιάερ κέρδισε το σεβασμό όλων, ακόμα και των αντιπάλων. Οπως των οπαδών της Ίντερ. Οι ultras των «νερατζούρι» είπαν το δικό τους «ευχαριστώ» στον αρχηγό της Δανίας και της Μίλαν για την διάσωση του Έρικσεν.

«Τιμή στον Κίερ, σπουδαίος άνθρωπος και αρχηγός», έγραφε χαρακτηριστικό το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί της Ίντερ, ενώ ένα άλλο ανέφερε: «Κρίστιαν θα μας έχεις πάντα δίπλα σου».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

EURO NEWS FEED