Ζαγοράκης: «Ο Κιάερ έδειξε τι σημαίνει αρχηγός» (pic)

Ζαγοράκης: «Ο Κιάερ έδειξε τι σημαίνει αρχηγός» (pic)

Ζαγοράκης: «Ο Κιάερ έδειξε τι σημαίνει αρχηγός» (pic)
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο αρχηγός των αρχηγών, έστειλε το δικό του μήνυμα για το σοκαριστικό περιστατικό με τον Έρικσεν και την αντίδραση του Κιάερ!

Η εικόνα με τον Έρικσεν να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο σόκαρε. Την ίδια ακριβώς στιγμή, η εικόνα του Κιάερ να πέφτει πάνω από τον συμπαίκτη του και να στηρίζει τον ίδιο, τη σύζυγό του λίγο αργότερα αλλά και να βάζει το κορμί του για να τον προστατεύσει από τις κάμερες και τα βλέμματα... είπαν πολλά.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, στέλνει το δικό του μήνυμα, βλέποντας αυτές τις εικόνες γράφοντας:

«H περιπέτεια του Christian Eriksen πέρασε, αλλά στέλνει πολλαπλά μηνύματα, το μεγαλύτερο όλων: Η ζωή νίκησε!

Τέτοιες στιγμές βάζουν πάντα τη ζωή σε προτεραιότητα.

Ο άνθρωπος (πρέπει να) είναι μεγάλος στα δύσκολα. Το ίδιο και οι ομάδες.
Η ανθρώπινη «ασπίδα» ήθους και αφοσίωσης που ύψωσαν οι συμπαίκτες του, η τεράστια μάχη γιατρών και διασωστών, όλα είναι στιγμές που μένουν χαραγμένες στο μυαλό όλων μας.

Μια λεπτή γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου.

Η εικόνα του Simon Kjær δίπλα στον συμπαίκτη του θα μας συντροφεύει. Ο Δανός ποδοσφαιριστής απέδειξε τι σημαίνει να είσαι Αρχηγός σε μια ομάδα, πόσω μάλλον σε μια εθνική ομάδα της πατρίδας σου.

Ο Simon Kjær μας έδειξε ότι διαθέτει όλες εκείνες τις αρετές που χρειάζονται για να κουβαλάει κάποιος το βάρος της αρχηγίας στο μπράτσο του, δίχως να τον βαραίνει στο ελάχιστο. Αρχηγός, με όλη τη σημασία της λέξης!».

 

EURO Τελευταία Νέα