UEFA: Επισπεύδει τις πληρωμές για τα προκριματικά του Euro

Κώστας Ζάλιαρης
UEFA: Επισπεύδει τις πληρωμές για τα προκριματικά του Euro

bet365

Νωρίτερα από το προγραμματισμένο και με γνώμονα τις οικονομικές δυσκολίες που έχει ήδη προκαλέσει η πανδημία, θα λάβουν οι Ομοσπονδίες των χωρών που συμμετείχαν στα προκριματικά του Euro 2020 τα χρήματα που τους αντιστοιχούν...

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η UEFA αποφάσισε στην κρίσιμη τηλεδιάσκεψη με τα 55 μέλη της, πως θα υπάρξει οικονομική βοήθεια πιο σύντομα από το αναμενόμενο, έχοντας αντιληφθεί το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκαλέσει η έξαρση του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρξει εισροή χρημάτων σε 676 συλλόγους που είχαν επιτρέψει σε ποδοσφαιριστές τους ν' αγωνιστούν στις εθνικές ομάδες των χωρών τους κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που πήρε αναβολή για το 2021.

Τα 50 εκατομμύρια ευρώ θα πάνε στις ομάδες οι παίκτες των οποίων δεν συμμετείχαν στα Playoffs της προκριματικής φάσης του τουρνουά, τα 12,7 εκατομμύρια ευρώ θα πάνε στους συμμετέχοντες των 16 εθνικών ομάδων που θα έπαιζαν στα Playoffs και τα 2,7 εκατ.ευρώ θα μοιραστούν μετά τη διεξαγωγή αυτών των αγώνων που πλέον έχουν αναβληθεί, το προσεχές φθινόπωρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα