Εθνική: Αποχώρηση του Αναστασιάδη «α λα Σκίμπε»...

Εθνική: Αποχώρηση του Αναστασιάδη «α λα Σκίμπε»...

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Αποχώρηση του Αναστασιάδη «α λα Σκίμπε»...

bet365

Το story της αποχώρησης του Άγγελου Αναστασιάδη φαίνεται πως θα γίνει όπως εκείνο του Μίκαελ Σκίμπε, με τον Βαγγέλη Γραμμένο να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο αλλά υπάρχει το Δ.Σ. της επόμενης Τετάρτης...

Με τα τωρινά δεδομένα η αποχώρηση του Αναστασιάδη από τον πάγκο της Εθνικής παραμένει περισσότερο πιθανή από ποτέ.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και ενώ δείχνει ουσιαστικά ο μόνος που προσπαθεί να κρατήσει τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο. Ο Αναστασιάδης δεν έχει μόνο το μέτωπο των παικτών της Εθνικής (σ.σ. κυρίως των παλιών όπως με τον Σωκράτη). Έχει και αρκετά στελέχη της ΕΠΟ (σ.σ. τα περισσότερα πλέον) που δεν θέλουν να συνεχίσει. Μπροστά υπάρχει το Δ.Σ. της προσεχούς Τετάρτης που μπορεί να δώσει επίσημη μορφή στις εξελίξεις. Αυτό που φαίνεται πάντως ότι πως η αποχώρηση του Αναστασιάδη θα γίνει αλά... Σκίμπε.

Ο Γερμανός τεχνικός μετά από εκείνο το ματς με την Φινλανδία στο Nations League στις 15 Οκτωβρίου του 2018 (σ.σ. με την ήττα με 2-0) μπήκε στο... κάδρο της αποχώρησης αλλά τελικώς ο διάδοχός του, Άγγελος Αναστασιάδης, ανέλαβε επίσημα στις 8 Νοεμβρίου του 2018, δηλαδή αρκετές μέρες μετά. Μάλιστα και τότε υπήρχαν διαψεύσεις (σ.σ. αρχικά) από το προεδρείο της ΕΠΟ και την πλευρά Γραμμένου ότι θα έφευγε ο Σκίμπε, όπως έγινε και τώρα με τον Αναστασιάδη. Όλα δείχνουν πως ο Άγγελος Αναστασιάδης θα αποχωρήσει με σχεδόν τον ίδιο χρονικά τρόπο με τον Γερμανό προπονητή, που αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στους μικρούς της Ντόρτμουντ.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα