Η Φέγενορντ δεν ενεργοποίησε την οψιόν του Λάμπρου

Η Φέγενορντ δεν ενεργοποίησε την οψιόν του Λάμπρου

Newsroom
 Η Φέγενορντ δεν ενεργοποίησε την οψιόν του Λάμπρου

bet365

Η Φέγενορντ δεν έκανε χρήση του «+1» που είχε στο συμβόλαιό της με τον Κώστα Λάμπρου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο 32χρονος πορτιέρε θα αποχωρήσει δεδομένα από το club.

Στο φινάλε της σεζόν εκπνέει το συμβόλαιο του Κώστα Λάμπρου με τη Φέγενορντ και όπως έγινε γνωστό η πλευρά της ομάδας δεν θα κάνει χρήση του όρου της αυτόματης ανανέωσής του, καθώς είχε τη σχετική δυνατότητα να το πράξει μέχρι και την 1η Απριλίου με γνώμονα την τρέχων συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών.

Ομως αυτό δεν σημαίνει πως ο 32χρονος πορτιέρε θα αποχωρήσει de facto από το club του Ρότερνταμ, αφού όπως σημειώνουν ορισμένες ολλανδικές πηγές ενδέχεται να υπάρξει εκ του μηδενός διαπραγμάτευση. Αυτό δηλαδή που επί του παρόντος ισχύει είναι πως δεν θα συνεχίσει στο De Kuip με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί το καλοκαίρι του 2023, οπότε και ο Ελληνας τερματοφύλακας υπέγραψε στον σύλλογο.

O Λάμπρου δεν έχει αγωνιστεί φέτος, ενώ παίζει στην Ολλανδία από το 2005, όταν και εντάχθηκε στις ακαδημίες του Αγιαξ.

Εκτοτε και πλην του Αίαντα υπερασπίστηκε την εστία και των Βίλεμ, Τσβόλε, Βααλβάικ, Φίτεσε, ενώ με τον πρώτο πανηγύρισε το 2019 την κατάκτηση του νταμπλ της χώρας.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα