Τεχνικός διευθυντής Αλκμααρ για Παυλίδη: «Καμία ομάδα δεν μας έχει ενοχλήσει»

Τεχνικός διευθυντής Αλκμααρ για Παυλίδη: «Καμία ομάδα δεν μας έχει ενοχλήσει»

Newsroom
pavlidis_alkmaar

bet365

Ο Μαξ Χούιμπερτς, τεχνικός διευθυντής της Αλκμααρ, μίλησε για τον Βαγγέλη Παυλίδη και το μεταγραφικό status quo του Ελληνα φορ.

Από τα πιο «καυτά» ονόματα της ευρωπαϊκής αγοράς είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης, καθώς ο Ελληνας φορ μετρά μέχρι στιγμής 22 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την Αλκμααρ. Εύλογα αρκετά clubs φέρονται να ενδιαφέρονται για εκείνον και το όνομά του «φιγουράρει» στις λίστες αγγλικών, ιταλικών και όχι μόνο συλλόγων.

Ο Μαξ Χούιμπερτς, τεχνικός διευθυντής της AZ, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή NPO Langs de Lijn για τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω από τον 25χρονο στράικερ και αρχικά υπογράμμισε πως «ξέρουμε ότι πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για έναν καλό επιθετικό και ο Παυλίδης είναι τέτοιος. Ομως μέχρι στιγμής καμία δεν μας έχει ενοχλήσει κάποια», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα άφησε να εννοηθεί πως οι όποιες εξελίξεις για το μέλλον του μετατίθενται για το καλοκαίρι. «Γνωρίζει και ο ίδιος πως αν συνεχίσει ανάλογα τότε θα κάνει ένα πολύ καλό και μεγάλο βήμα στο φινάλε της σεζόν».

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα