Παυλίδης: Στα 20 εκατομμύρια ευρώ η αξία του με βάση το CIES

Newsroom
Παυλίδης: Στα 20 εκατομμύρια ευρώ η αξία του με βάση το CIES

bet365

Ο διεθνής Έλληνας σέντερ φορ της Άλκμααρ, Βαγγέλης Παυλίδης, συμπεριλήφθηκε στη λίστα του CIES Football με τους 100 ποδοσφαιριστές κάτω των 25 ετών που δεν αγωνίζονται σε ένα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα, με την υψηλότερη μεταγραφική αξία.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης διανύει μια φανταστική χρονιά. Μέσα στο 2022 ο διεθνής Έλληνας σέντερ φορ έχει βρει δίχτυα 23 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με την Άλκμααρ και την Εθνική. Όπως είναι λογικό ο 23χρονος επιθετικός έχει... εκτινάξει τις μετοχές του και αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς δεν θα αργήσει μια μεγάλη μεταγραφή σε ένα «top» πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών, που βρίσκεται στην Ελβετία ως κοινοπραξία της FIFA με το Πανεπιστήμιο του Νοσατέλ (CIES Football) διεθνής επιθετικός βρίσκεται στη λίστα με τους 100 ποδοσφαιριστές, κάτω των 25 ετών, που δεν αγωνίζονται σε ένα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα, με την υψηλότερη μεταγραφική αξία. Όπως αναφέρει το CIES ο Παυλίδης είναι στην 34η θέση με με εκτιμώμενη αξία 20 εκατομμύρια ευρώ.

Από την εν λόγω λίστα ξεχωρίζουν ο Αργεντινός μέσος της Μπενφίκα, Έντσο Φερνάντες (61 εκατομμύρια ευρώ), ο Ολλανδός ακραίος επιθετικός της Αϊντχόφεν, Κόντι Γκάκπο (58 εκατομμύρια ευρώ) και ο «πεναλτάκιας» Πορτογάλος τερματοφύλακας της Πόρτο, Ντιόγκο Κόστα (58 εκατομμύρια ευρώ).

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα