Ηρακλής: Συλλυπητήρια για τον χαμό του Σίμονσον

Ηρακλής: Συλλυπητήρια για τον χαμό του Σίμονσον

Gazzetta team
Ηρακλής: Συλλυπητήρια για τον χαμό του Σίμονσον

bet365

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ηρακλής, για τον χαμό του Ανγκέ Σίμονσον που ήταν προπονητής της ομάδας απο το 1988 έως το 1990 κι έφυγε από την ζωή την Τετάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αγγκε Σίμονσον, ένας θρύλος του σουηδικού ποδοσφαίρου και προπονητής του Ηρακλή από τον Ιανουάριο του 1988 μέχρι το τέλος της σεζόν 1989-1990 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 χρόνων.

Το πρώτο του παιχνίδι ήταν στις 31 Ιανουαρίου 1988, Ηρακλής-Βέροια 3-1. Έμεινε στον πάγκο του Ηρακλή είναι ως το τέλος της σεζόν 1989-1990.

Και τις δύο σεζόν ο Ηρακλής είχε βγει στην Ευρώπη. Και μάλιστα επί Σίμονσον, ο Ηρακλής ήταν αήττητος σε όλα τα παιχνίδια που είχε δώσει στο Καυτανζόγλειο.

Σε 39 παιχνίδια σε εκείνο το διάστημα, είχε 28 νίκες και 11 ισοπαλίες.

Ο Γ.Σ Ηρακλής και ολόκληρη η κυανόλευκη οικογένεια εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια του πάντα θα κατέχει μια θέση στην καρδιά του κάθε Ηρακλειδέα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα